Nyheter

Få skjønnhetstips fra Elin Kling

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Få hemmelighetene bak bloggdronningens vakre utseende og se produktene hun ikke kan leve uten.

Bloggeren Elin Kling har tilhengere verden over. Ikke bare er hun et av bloggverdenens største moteikoner, hun ser også til enhver tid plettfri når det gjelder makeup og hår. Til svenske Veckorevyen forteller hun hvordan hun får til sistnevnte:

- Jeg bruker ganske mye penger på frisørbesøk. Jeg er en hårfascist! Favorittproduktene mine er Leave in Balsam fra Redken og Hot Straight Cream fra L’oréal, sier hun.

Rutine på badet

På badet hos Kling starter hver morgen med den samme skjønnhetsrutinen.

- Jeg bruker foundation fra Mac, solpudder fra Lancôme, rouge fra The Body Shop og vanlig svart maskara. Til fest legger jeg samme grunnlag som til hverdags, men bruker litt ekstra kajal.

27-åringen foretrekker en naturlig og klassisk makeup, og kaster seg sjelden over nye makeuptrender. Hun er derimot svært opptatt av å ta vare på huden sin.

- Etter en sen kveld ute på byen, tyr jeg til serumet Energy Cocktail fra Lumene. Det gir grå og blek hud ny energi. Noe annet som fungerer er å bruke sugekopper i ansiktet. De får i gang blodsirkulasjonen og strammer opp huden, forteller hun til Veckorevyen.

Plettfri hud

Det svenske stilikonet er trofast mot yndlingsproduktene sine. De to største favorittene gir henne perfekt porselenshud.

- Jeg kan ikke leve uten ansiktskrem! Favoritten min er Beauty Flash Balm fra Clarins. Jeg har veldig sensitiv hud som påvirkes av om jeg sover eller spiser dårlig. Jeg elsker også Cover All Mix fra Make Up Store. Det er viktig å ha en god base i ansiktet.

Elin Kling lykkes ikke bare i å se bra ut. Hun er Skandinavias største moteblogger og er i ferd med å ta resten av verden med storm. Og hva dufter suksess?

- Favorittparfymen min er For Her fra Narciso Rodriquez. Den er passe tung og føles både mystisk og interessant, røper Kling.

LES OGSÅ:

I sminkpungen til Efva Attling

I sminkpungen til Whitney Port

I sminkpungen til Carola

I sminkepungen til Synnøve Macody Lund

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Vårens tre vakreste skjønnhetstrender - slik får du looken

NYHETER

Derfor kupper bloggerne makten i motebransjen

MOTE

Elin Klings Guess-kolleksjon: - Latterlig dyr

NYHETER

Bloggdronning Elin Kling legger ned bloggen

NYHETER

Norske Hanneli Mustaparta fronter ny luksuskampanje

MOTE

Elin Kling ble mamma igjen

KJENDIS

Sjekk Elin Klings brudekjole - giftet seg i luksusdesign