Kjolene, håret og sminken: Alle detaljene fra Oscar-nachspielet

GULLGLISET: Kate Hudson hadde en av de flotteste kjolene på etterfesten. Foto: Getty Images/AFP

Akkurat da du trodde det ikke var flere Oscar-kjoler å se, begynte det å koke på verdens mest kjente etterfest.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Vi snakker selvsagt om Vanity Fairs årlige nachspiel etter Oscar-utdelingen (hvor endelig Leo fikk sin velfortjente statuett i natt). Her i MinMote hadde vi såvidt fått sett gjennom alle kjolene på den røde løperen, før etterfesten startet.

NYHETER

Oscar-kjolene som får klesslakt

Her samler magasingiganten mote- og kjendiseliten hvert år, og selv om kleskoden fortsatt er formell, er det ingen tvil om at stjernene gjerne kjører en litt frekkere stil her enn på selve utdelingen.

Sjekk bare Diane Kruger, som stjal showet i denne Reem Acra-kjolen:

Kruger var blant festens best - og mest vågalt - kledde, i sin røde kjole med både paljetter, stener og frynsedetaljer. Håret hadde hun samlet i en bohemsk flette, og neglene matchet antrekket.

Men den tyske modellen og skuespillerinnen var ikke den eneste som hadde dratt på på kjolefronten. Kate Hudson stilte nemlig i gullkjole med splitt opp til låret:

For ikke å snakke om Gwen Stefani, som kom med kjæresten Blake Shelton:

En flettefrisyre fra festen som vi umiddelbart skal prøve å kopiere, er Amy Adams' sideflette. Skuespilleren hadde masse volum i håret, men holdt det tilbake fra ansiktet med den stramme fletten - og ekstra godt kom den fram på dette søte bildet med ektemannen Darren Le Gallo.

Blant de mer påkledde var Elizabeth Banks, i en hvit kjole med blondetopp og et cape fra Ralph & Russo. Her sammen med ektemannen Max Handelman.

Hvitt og lyse farger så ut til å være en gjenganger blant gjestene. Modell Liberty Ross gikk like greit for samme kjole som da hun giftet seg tidligere i år, mens Jessica Alba hadde kjole fra Peter Dundas' Roberto Cavalli. Emilia Clarkes bar en prikkete kjole med sort sløyfe.

Kate Bosworth strålte i lys lilla, med en fjær-utringning som oste av old school Hollywood-glamour.

Vanity Fair 2016

Liberty Ross. Foto: NTB scanpix

Vanity Fair 2016

Emilie Clarke. Foto: NTB scanpix

Vanity Fair 2016

Jessica Alba. Foto: NTB scanpix

Vanity Fair 2016

Kate Bosworth. Foto: NTB scanpix

Bosworth hadde også vår favoritt-look fra festen når det kommer til sminke; glødende hud, bronsefarget øyenskygge og oransje lepper.

Tilbake til kjolene, hadde Jennifer Lawrence skiftet fra haute couture-kjolen fra Dior til en frekk magetopp og skjørt på nachspielet. Hilary Swank og Rebel Wilson valgte også sort, mens Minnie Driver gikk for en bohemsk blondekjole.

vanety fair2016 2

Jennifer Lawrence. Foto: NTB scanpix

vanety fair2016 2

Jennifer Garner. Foto: NTB scanpix

vanety fair2016 2

Rebel Wilson. Foto: NTB scanpix

vanety fair2016 2

Minnie Driver. Foto: NTB scanpix

Caitlyn Jenner var også ikke overraskende på gjestelisten (etter disse bildene i Vanity Fair), og TV-stjernen stilte i en knall rød kjole med store smykker til:

Publisert:

Finn mer innhold om: