Filmfestivalen i Venezia: Se Emma Stones lekre luksuskjoler

METALLISK: Emma Stone strålte på den røde løperen. Foto: Getty Images

Denne uken holder filmfestivalen i Venezia på for fullt og kjendiser i lekre kjoler dukker stadig opp på den røde løperen.

Camilla Christensen
Publisert:

Av kjendisene vi har sett til nå er det uten tvil skuespilleren Emma Stone som har fanget oppmerksomheten vår. I løpet av den første dagen på filmfestivalen imponerte Stone oss med to lekre designerkjoler. Under åpningen av filmfestivalen på onsdag formiddag hadde Stone på seg en søt blomsterkjole fra luksusmerket Giambattista Valli. Den grønne og rosa kjolen gikk perfekt til den røde håret til skuespilleren. Tilbehører holdt hun riktig nok enkelt og håret var satt opp i et oppsett. De oransje pumpsene med stropper rundt ankelen var fra det berømte skomerket Jimmy Choo.

NYHETER

De beste moteøyeblikkene fra filmfestivalen i Venezia

STRÅLTE: Emma Stone så fornøyd ut på åpningen av filmfestivalen. Foto: Getty Images

Andre kjole ut i Stones egne kjoleshow er en lekker metallisk kjole som oste av glamour. Kjolen av fryser er signert luksusmotehuset Atelier Versace.

Fra lårene og ned til bakken er det mer rom mellom frynsene, noe som får bedre frem sandalettene i sølv, som også er fra luksusmerket Jimmy Choo.

Den 27 år gamle skjønnheten hadde håret i et oppsett til denne kjolen også, som lot den høye halsen få mer oppmerksomhet. Legg merke til at øyenskyggen matcher den metalliske fargen på kjolen!

SMINKE

Bruker du øyenskyggen riktig?

GLAMOUR: Emma Stone gikk for en metallisk kjole som passer perfekt for en kveld på den røde løperen. Foto: Getty Images
Publisert: