Nyheter

North West (13 mnd) debuterer som modell

BABYMODELL: North West er kun 13 måneder gammel, men er allerede på vei inn i moteverdenen, hvor både mamma og pappa har markert seg. Foto: Getty Images

Datteren til Kim Kardashian (33) og Kanye West (37) debuterer som modell i større motemagasin, iført et eksklusivt antrekk fra Chanel.

Fanny Emilie Rustad Østhaug
Publisert:

Selv om lille baby North kun er 13 måneder, er hun allerede vant med livet i rampelyset.

Først var hun avbildet i aprilutgaven av det amerikanske motemagasinet Vogue sammen med nygifte mamma og pappa, men nå står (sitter) kjendisbabyen på egne ben i motemagasiner.

Se alle detaljene fra West-bryllupet her!

Nå har nemlig den lille jenta gjort sin første modelljobb for et nokså stort motemagasin. I femte utgave av CR Fashion Book som kommer ut 4. september, pryder North, iført luksuriøse baby-klær, en side i magasinet.

CR Fashion Book, som ble grunnlagt av motedronning Carine Roitfeld i 2012, har nå gitt oss en liten smakebit på hva vi kan vente å se i neste utgave. Både på nettsiden deres og på Instagram-kontoen kan du se bilde av Norths modelldebut.

Saken fortsetter under bildet.

MOTE-BABY: De første offisielle familiebildene av West-klanen, ble publisert i det prestisjetunge motemagasinet Vogue, i følge Kim Kardashian selv. Her mamma og North avbildet på en flyplass i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Getty Images

Yngste modell noensinne

North West er en del av reportasjen «Legends» som hyller ukonvensjonelle moteikoner. Hun er, ikke overraskende nok, den yngste som har blitt fotografert til denne serien noensinne.

Bildet av kjendisbabyen er fotografert av den anerkjente motefotografen Michael Avedon. Fotografiet viser North kledd i en strikket Chanel-cardigan og med en Chanel-veske hvilende på hennes ene ben.

Passende nok står det sitert av Karl Lagerfeld på bildet; «Det er aldri for tidlig å bry seg om mote».

Karl Lagerfeld er sjefsdesigner for motehuset Chanel og regnes for å være én av de mest innflytelsesrike designerne i nyere tid.

Kim Kardashian og Kanye West fikk lille North den 15. juni 2013.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kim Kardashian

Relaterte artikler

NYHETER

Kim og Kanye på ny prestisjeforside

NYHETER

Kim og Kanye tok med babyen på motevisning

NYHETER

Fikk luksusveske med datterens tegninger av Kanye

NYHETER

Sjekk stjernelaget på første rad hos Kanye West

KJENDIS

Kim Kardashian avslører sitt favorittantrekk fra 2014

KJENDIS

Kim Kardashians fem beste gravidantrekk

NYHETER

Gravide Kim stjal showet med dristig utringning