10 stilsikre personer du bør følge på Instagram

STIL-INSPIRASJON: Motebloggerne Brian Sacawa, Sara Escudero, Adam Gallagher og Vanessa Hong sørger for å gi deg daglig inspirasjon. Foto: Instagram / Privat
STIL-INSPIRASJON: Motebloggerne Brian Sacawa, Sara Escudero, Adam Gallagher og Vanessa Hong sørger for å gi deg daglig inspirasjon. Foto: Instagram / Privat

Få daglig inspirasjon og tips fra disse stilsikre personene. Her er minMotes favoritter på Instagram.

Bildedelingstjenesten Instagram har gjort det enkelt å holde seg oppdatert på kjendiser og celebre personligheter i moteverdenen.

minMote-redaksjonen har plukket ut 10 internasjonale «Instagrammere» som deler inspirerende og trendy antrekksbilder.

PS! Følg minMote på Instagram på @minmote_no

Sara Escudero - @collagevintage

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Collagevintage sørger for å gi deg daglig inspirasjon. Motebloggeren Sara Escudero poster inspirerende antrekksbilder, mood boards og innimellom små hverdagsglimt. Sara kan kunsten å se uanstrengt chic ut – det blir hverken «too much» eller kjedelig. Hun kombinerer dyre designervesker med plagg fra kjedebutikkene – som gjør det enkelt å kopiere stilen.

Charlotte Groeneveld - @thefashionguitar

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Charlotte Groeneveld er stylist og moteblogger fra Nederland, som er bosatt i London. Charlotte har en edgy stil og sverger til sorte, metalliske og grå plagg. Foruten antrekksbilder deler hun lekre matbilder og bilder med visdomsord som hun liker å kalle det.

Clara Texier - @theworkinggirl

Foto: Privat
Foto: Privat

Franske Clara Texier bak motebloggen The-Working-Girl.com er beviset på at jobbantrekk ikke trenger å være konservativt og kjedelig. Forretningskvinnen poster bilder av antrekkene hun bruker på kontoret – alt fra mønstrete skjørt og fargerike stiletter til mørke jeans og flate sko.

Adam Gallagher - @iamgalla

Foto: Privat
Foto: Privat

Den New York-baserte motebloggeren Adam Gallagher bør stå på listen til alle moteinteresserte menn. Gallagher poster jevnlig inspirerende antrekksbilder – alt fra avslappede hverdagsantrekk til klassiske antrekk med dressjakke og slips.

Julie Sarinana - @sincerelyjules

Foto: AFP
Foto: AFP

Mote. Mat. Reise. På denne instagram-kontoen finner du alt kvinner elsker. Motebloggeren Julie Sarinana har en avslappet, chic stil – og deler både antrekksbilder, fristende og delikate matbilder og eksotiske reisebilder.

Vanessa Hong - @thehautepursuit

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vanessa Hong er en moteblogger som pendler mellom Vancouver, Beijing og New York. Vanessa mikser sesongens trender med sin egen signaturstil - som er en kombinasjon av feminine og maskuline plagg. Hun sverger til plagg i sorte, hvite, grå og beige toner.

Pernille Teisbaek - @lookdepernille

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Danske Pernille Teisbaek er frilans stylist, blogger og moteekspert på TV. Pernille har en casual og rocka stil, og er en utmerket stilinspirasjon til de som foretrekker den skandinaviske stilen. Under moteukene poster stylisten bilder fra catwalken, mens hun selv er et yndet fotoobjekt hos streetstylefotografene.

Brian Sacawa - @hespokestyle

Foto: Privat
Foto: Privat

Brian Sacawa sverger til den klassiske, tidløse stilen – og legger stor vekt på plaggenes snitt. Motebloggeren viser at klassisk slettes ikke er kjedelig og poster hyppig antrekksbilder som du kan la deg inspirere av. I fjor havnet bloggeren på det amerikanske motenettstedet Refinery29.coms liste over de beste motebloggene for herre.

Filippo Cirulli - @filippocirulli

Foto: Privat
Foto: Privat

Sammen med Filippo Fiora, står Filippo Cirulli bak en av Italias største moteblogger for menn. Cirulli er en tilhenger av den klassiske stilen – med en tvist. Den stilsikre italieneren leker seg med farger og sverger til plagg med perfekt passform. En utmerket stilinspirasjon for den trendy herremannen.

Phil Cohen - @thepacman82

Foto: Privat
Foto: Privat

Thepacman82 er en ren inspirasjonskonto med inspirerende detaljbilder hvor klærne er i fokus. Amerikanske Phil er glad i å kombinere røffe materialer som skinn, denim og tweed – med klassiske skjorter og sko.

Hvordan var din opplevelse i dag?