Ødela forlovelsesring til 10 millioner

STJERNEPAR: Blink 182-trommeslager Travis Barker fridde til realitystjernen Kourtney Kardashian i oktober 2021.

– Jeg gråt hysterisk i klesskapet mitt i timevis.

Malin Gaden
Publisert:

I oktober 2021 ble det kjent at realitystjernen Kourtney Kardashian hadde forlovet seg med Blink 182-trommeslager Travis Barker.

Barker fridde til sin utkårede på en sandstrand i Montecito i California mens solen gikk ned. Paret var omringet av røde roser og levende lys idet Kardashian sa ja til å dele resten av livet sitt med Barker.

Paret har i løpet av hele sitt forhold delt innblikk i livene deres, og den nye serien til Kardashian-familien får vi også bli med inn i hverdagen til Kourtney Kardashian og Travis Barker. I en ny episode av «The Kardashians» forteller Kourtney om en hendelse som gjorde at hun satt i klesskapet sitt og gråt i flere timer.

I episoden spør mamma Kris Jenner om hvorfor hun ikke har på seg den gigantiske diamantringen, og til det svarer Kourtney at den blir reparert.

Eldstemann i Kardashian-flokken forteller at hun tok av seg ringen, la den ved siden av seg og satte seg på gulvet for å brette sammen gensere. Hun trodde ringen lå der trygt, men da hun reiste seg opp for å hente noe fra klesskapet, tråkket hun på ringen. Ifølge Kourtney skal det ha vært noe av det verste hun har gjort i hele sitt liv.

– Jeg gråt hysterisk i klesskapet mitt i timevis. Deretter ringte jeg Travis og sa: «Jeg har gjort noe veldig, veldig dumt.»

Nettstedet Page Six er blant dem som har omtalt hendelsen. Diamantringen skal ifølge avisen ha kostet én million amerikanske dollar. Det tilsvarer en sum på cirka ti millioner kroner.

I episoden forteller Kardashian at forloveden skal ha designet ringen selv, og at de er det vakreste hun noen gang har sett.

Barker laget forlovelsesringen sammen med Lorraine Schwartz, som har vært en favorittsmykkedesigner for Kardashian-familien i mange år. Etter at forlovelsen ble kjent i 2021 fortalte Schwartz til magasinet People at ringen de har designet er «feilfri».

KNUST: Kourtney Kardashian (t.h.) tråkket på forlovelsesringen sin til 10 millioner kroner. Heldigvis skal ringen være fikset nå.

Barker og Kardashian overrasket hele verden da de i starten av april stakk til Las Vegas for å gifte seg. Dog hadde ikke paret ordnet vigselsattest. Likevel feiret stjernene kjærligheten i et lite kapell klokken to på natten med «Elvis» som vitne.

«Øvelse gjør mester», skriver Kardashian på Instagram.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.