Kim Kardashian West slettet Insta-reklame for kontroversielt luksusmerke

SLETTET REKLAME: Etter kommentarer fra fansen slettet Kim Kardashian reklamen for det italienske luksusmerket. Foto: AFP

Realitystjernen (38) fikk hard kritikk da hun promoterte for Dolce & Gabbana på sosiale medier.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Da Kim Kardashian West reklamerte for Dolce & Gabbana denne helgen fikk hun så ørene flagret av fansen. Hun la ut en Instagram-story hvor hun viste fram et par paljettblazere som hun hadde fått i gave fra det italienske luksusmerket. En time etter slettet hun storyen, trolig på grunn av den negative tilbakemeldingen, skriver People.

En fan tvitret til realitystjernen at han er skuffet over at Kardashian støtter det kontroversielle merket:

En annen skrev at 38-åringen burde bruke plattformen sin til å opplyse istedenfor promotering:

untitled link

Fansen reagerer fordi Dolce & Gabbana har vært i hardt vær ved flere anledninger den siste tiden. I november i fjor måtte de avlyse et gigantisk moteshow i Shanghai på grunn av rasismeanklager. Det som startet det hele var en video postet på merkets sosiale medier, inkludert det kinesiske sosiale mediet Weibo. I kampanjevideoen prøver en asiatisk modell å spise pizza, spaghetti og cannoli med spisepinner. Det kom raskt kommentarer om at videoen var rasistisk.

NYHETER

Prada får heftig rasisme-kritikk

Stefano Gabbana, en av grunnleggerne og sjefdesignerne, har også kommet med flere negative stikk mot en rekke kjendiser.

Instagram-kontoen @diet_prada viser at Gabbana til og med har gått ut mot Kardashian-familien ved å kommentere på et Instagram-innlegg hvor de er avbildet med «De mest billige menneskene i verden».

Gabbana har også kommentert på et av bildene til Selena Gomez hvor han skrev at hun var «stygg».

KJENDIS

Kim Kadardashian Wests ville stilforvandling

Han har i tillegg vært i Instagram-krangel med Miley Cyrus etter at hun uttalte at hun er uenig med hans politiske synspunkter når det kommer til homofilt ekteskap og barn i homofile forhold.

Publisert: