Super Bowl: Shakira i antrekk designet av nordmann

GULL OG SØLV: Shakira og Jennifer Lopez sto for det episke sceneshowet under Super Bowl natt til mandag norsk tid. Foto: Mike Blake/REUTERS.

Shakira Mebarak Ripoll (43) og Jennifer Lopez (50) glitret fra Super Bowl-scenen iført spesialdesignede antrekk. Førstnevnte i norsk design.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Noen timer etter Super Bowl på Hard Rock Stadium i Miami natt til mandag, er snakkisen Jennifer Lopez' (50) og Shakiras forrykende sceneshow. En duo som har vært ønsket sammen lenge. I tillegg til showet er det alltid knyttet stor spenning til sceneantrekkene stjernene er iført.

Jennifer Lopez

Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP

Jennifer Lopez

Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP

Jennifer Lopez

Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP

Og i år var det ingen ringere enn nordmannen Peter Dundas som sto for det spesialdesignede antrekket til Shakira. Jennifer Lopez var iført tre ulike antrekk på scenene, alle designet av Donatella Versace.

Street style københavn
KJENDIS

Inspirerende hverdagsantrekk? Sjekk gatemoten fra København

FRYNSER Og SWAROWSKI: Alle tre antrekkene Shakira var iført var designet i tro Dundas-stil; korte skjørt, masse frynser og blanke stener. Tom Pennington/Getty Images/AFP

Shakiras antrekk nummer én besto av en rød minikjole og tilhørende, knehøye støvletter. Antrekk nummer to var en topp og shorts i samme rødfarge som kjolen, og glitrende stener.

NORSK DESIGN: Shakiras to antrekk var designet av Peter Dundas. Foto: Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP

Og det tredje og siste antrekket var en liten shorts med frynser, crop top, sneakers fra Adidas og en jakke over – alt i gull.

Dundas har lagt ut skissene til antrekket på Instagram-kontoen sin, og er tydelig fornøyd med resultatet. Der røper han at alle tre antrekkene er dekorerte med eksklusive Swarowski-krystaller.

NYHETER

Kim Kardashian, Mette-Marit og Norge

IKONISK DUO: Det har vært knyttet store forventninger til Super Bowl-showet med Shakira og J.Lo. Mandagen etter er sceneopptredenen alt internett vil snakke om. (AP Photo/Seth Wenig)
Publisert: