Nyheter

Gwen Stefani fikk motepris

ELSKER MOTE: Gwen Stefani. Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP.

Artisten (50) ble hedret som moteikon under People’s Choice Awards.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

– Wow, dette er vanskelig å fordøye. Jeg har bare alltid, alltid elsket mote. Det har vært en av de instinktive tingene for meg. Jeg tror det er på grunn av moren min. Mamma, mormor, oldemor, alle har sydd klær, sa Stefani fra scenen da hun tok imot prisen.

Stefani er den andre personen som mottar prisen. I fjor var det Victoria Beckham som hentet hjem prisen som moteikon.
Gwen Stefani har vært i rampelyset i en årrekke, og har lenge fått oppmerksomhet for sine spenstige antrekk. Vi er nødt til å ta et lite throwback:

STATEMENT: Antrekket Gwen Stefani brukte under MTV Video Music Awards i 1998 er et av hennes mest ikoniske. Foto: Rose Prouser / REUTERS.
IKONISK SVEIS: Gwen Stefani ble ofte sett med denne sveisen på slutten av det glade 90-tallet. Her er Stefani sammen med den daværende kjæresten Gavin Rossdale og artisten Puff Daddy. Foto: Fred Prouser / REUTERS.
HOLLABACK GIRL: Gwen Stefani er kjent for sin spesielle stil. Her er fremfører hun hiten Hey Baby i 2001. Passende nok står deler av teksten skrevet på buksen. Foto: Jim Ruymen/Reuters.
INGEN TVIL: Her er bandet No Doubt samlet for Grammy-utdelingen i 2002. Leopardmønster har alltid vært en av Gwen Stefanis favoritter. Fra venstre: Tom Dumont, Tony Kanal, Gwen Stefani og Adrian Young. Foto: Mark J. Terrill/AP.
LOLITA: Gwen Stefani under MTV Music Awards i 2004. Foto: Claudio Bresciani / TT.

Kleskoden på People’s Choice Awards er ikke like formell som på Oscar og Golden Globe, og kjendisene står friere til å kle seg i hva de vil. Stefani kom kledd i en kjole med slep, og hadde kombinert den med nettingstrømper og lårhøye støvletter og lange hansker. Kjolen var signert designer Vera Wang, og langs siden sto det passende nok «Fashion Icon».

EKSTRAVAGANT: Gwen Stefani under E! People's Choice Awards. Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP.

På scenen sa hun også at hun er takknemlig for alt hun har lært om mote.

– Jeg elsker mote, og jeg tror at en av de største velsignelsene ved hele saken er alle de fantastiske, talentfulle designerne og menneskene som har lært meg alt jeg vet.

Men mote har ikke alltid vært det som står høyest i kurs hos artisten.

– Jeg pleide å hate mote. Jeg pleide å føle at det er for de rike menneskene, og at bruktbutikkene og det å lage mine egne ting var mer for meg. Det har jeg gjort hele livet, og nå har jeg fått denne prisen.

Publisert:

Les også

  1. HÅR

    Billie Eilish med hårtabbe: – Jeg skal gro ut hele dritten

  2. KJENDIS

    Sjekk Heidi Klums ville halloween-kostyme

  3. NYHETER

    Lady Gaga i kjoletrøbbel

Relaterte artikler

KJENDIS

Sjekk Britney Spears' stilreise

NYHETER

Critics' Choice Awards: Se stjernenes antrekk

NYHETER

Kim og Kanye med Oscars beste moteøyeblikk

KJENDIS

Se Beyoncés stilutvikling: Dronning av pop og paljetter

NYHETER

VMA 2020: Se kveldens moteøyeblikk

KJENDIS

Sjekk Post Malones ville antrekk

NYHETER

Justin Timberlake forsvarer legendarisk denimantrekk