Norske Peter Dundas: – Gøy å kle stjerner som Hailey

KOKER: Norske Peter Dundas får det til å koke blant kjendisene i kommentarfeltet til superstjernen Hailey Bieber med sitt nye kjoledesign.

Modell Hailey Bieber (25) viste frem «den mest sexy kjolen denne sommeren» for sine 36 millioner følgere på Instagram.

Hege Bellika Hansen
Publisert:

Mannen bak den såkalte Nirvana-kjolen er ingen ringere enn den norske designeren Peter Dundas (52).

Før han startet sitt eget merke kalt Dundas i 2017, har han hatt sjefsroller i Roberto Cavalli, Emilio Pucci og Emanuel Ungaro for å nevne noen. Nordmannen er godt vant til å kle de verdensstjerner takket være den imponerende og lange CV’en.

Designeren forteller til MinMote at han synes det er stas å designe for stjernene.

– Det er selvfølgelig alltid gøy å kle stjerner som Hailey, sier han i en e-post.

– Jenter som henne får enorm oppmerksomhet, så det er også et fantastisk vindu inn til min designverden, fortsetter han.

Kjolen har ikke gått ubemerket hen i motepressen. Amerikanske Vogue omtalte kjolen som «den mest sexy kjolen denne sommeren» etter at kommentarfeltene begynte å koke i Bieber sitt Instagram-innlegg.

Kjolen med åpen rygg og stropper har en prislapp på omlag 13.500 kroner.

Supermodellen Gigi Hadid (26) kommentere: «Så vakker», og High School Musical-stjernen Vanessa Hudgens (32) skrev «Nydelig».

– Tenker ikke mye på at jeg er nordmann

Dundas, som nylig ble far for første gang, er bosatt i USA med partneren sin, og har tilbrakt hele sitt voksne liv utenfor Norges grenser.

– Jeg tenker ærlig talt ikke så mye på at jeg er nordmann, men kanskje litt av den sunne nordiske fornuften som kom med morsmelken bidrar til designfilosofien min, sier han.

Hailey Bieber er ikke alene om å like designet til Dundas. Kim Kardashian (40), Beyoncé Knowles (39), Michelle Obama (57) og Reese Witherspoon (45) er blant annet på kundelisten til den norske designeren.

BRUD

Hailey Bieber viser fram brudekjolen

Dundas’ designer under prinsippet: when you look good on the outside you feel good on the inside.

– Alle Dundas-design er laget med intensjonen at du skal føle deg ekstra bra i klærne mine, sier han.

Nordmannen er heller ikke fremmed for å skape reaksjoner med sitt design.

– Nirvana-kjolen i jersey er sexy og kanskje litt provoserende. Etter mange måneder i joggedress tror jeg at jentene mine har lyst å kle seg for å ha det gøy, men uten å gi slipp på komforten de nå er vant med.

– Hailey representerte dette helt perfekt, understreker han og skryter av hvordan superstjernen stylet kjolen med løst hår og lett make-up.

NYHETER

Stjernedesigner Peter Dundas delte gladnyhet

AV DUNDAS: Denne kjolen som Kim Kardashian brukte under Met-gallaen i 2015 er designet av Peter Dundas.

Den amerikanske artisten Ciara (35) er også en stor fan av både Dundas og kjolen. Hun har blitt sett i Dundas sine design både på de mest omtalte røde løperne og i sitt eget bryllup.

Nå har hun også blitt fan av stroppekjolen:

Publisert: