INFLUENCER: Gabbi Hanna har millioner av følgere på sosiale medier. Her fra en prisutdeling i Los Angeles i fjor. Foto: AFP
Nyheter

Influencer Gabbi Hanna forfalsket tur til Coachella

Gabbie Hanna lurte de 3,8 millioner følgerne trill rundt med bilder hvor det så ut som hun var på Coachella-festivalen.

  • Ingeborg Aspeli
Publisert:

Denne helgen la den amerikanske influenseren Gabbi Hanna ut en rekke bilder hvor hun tilsynelatende er på kjendisfestivalen Coachella. Ikledd festlige festivalantrekk og fargerikt hår poserer hun på det som ser ut som midt i festivalområdet. Gabbi Hanna har i skrivende stund fått over 500.000 likes på et av bildene hun postet. Hun delte også øyeblikk på Instagram stories hvor det ser ut som hun koser seg på festivalen.

Hennes 3,8 millioner følgere rynket ikke på nesen, og ble kanskje misunnelige på det som så ut som den perfekte festivalopplevelsen.

Men det var det ikke. Gabbi Hanna var nemlig ikke på Coachella-festivalen i det hele tatt, men redigerte bilder hun tok fra hjembyen Los Angeles til å se ut som hun var på plass på kjendisfesten.

Gabbi Hanna forklarer en video hun har lagt ut på sin egen YouTube-kanal, hvor hun har over seks millioner abonnenter, at hun gjorde det for å bevise at det du ser på sosiale medier ikke nødvendigvis er ekte.

– Hvis du har fulgt meg de siste årene, vet du at jeg ikke er så stor fan av Coachella. Meningen med hele dette var å vise hvor enkelt det er å fake ting på sosiale medier, sier hun.

Gabbi Hanna er ikke den første influenceren som har lagt ut falske bilder på sosiale medier for å bevise at det du ser på skjermen ikke alltid er 100 prosent ekte.

KJENDIS

Den kuleste festivalmoten fra Coachella

Hun forteller selv i YouTube-videoen at hun har blitt inspirert av en rekke influencere som har gjort lignende, for eksempel Carolyn Stritch som faket et tur til Disney Land.

Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    Sjekk Billie Eilishs ville klesstil

  2. KJENDIS

    Se festivalmoten fra Coachella

  3. NYHETER

    Jameela Jamil går hardt ut mot Kardashians

Relaterte artikler

NYHETER

Influencer Olivia Jade innblandet i universitetsskandalen

NYHETER

Jeffree Star rundstjålet for sminke verdt over 20 millioner kroner

NYHETER

James Charles på kjendisfest etter Youtube-feide

NYHETER

Jaclyn Hill dropper sosiale medier etter sminkeskandale

NYHETER

Beautyprofil James Charles mistet 2,6 millioner følgere

NYHETER

Youtube-stjernen Nikkie de Jager i Norge

NYHETER

Influencer Alexandra Hoang mistet flere tusen følgere av Tik Tok-videoer