Influencer Gabbi Hanna forfalsket tur til Coachella

INFLUENCER: Gabbi Hanna har millioner av følgere på sosiale medier. Her fra en prisutdeling i Los Angeles i fjor. Foto: AFP
INFLUENCER: Gabbi Hanna har millioner av følgere på sosiale medier. Her fra en prisutdeling i Los Angeles i fjor. Foto: AFP

Gabbie Hanna lurte de 3,8 millioner følgerne trill rundt med bilder hvor det så ut som hun var på Coachella-festivalen.

Denne helgen la den amerikanske influenseren Gabbi Hanna ut en rekke bilder hvor hun tilsynelatende er på kjendisfestivalen Coachella. Ikledd festlige festivalantrekk og fargerikt hår poserer hun på det som ser ut som midt i festivalområdet. Gabbi Hanna har i skrivende stund fått over 500.000 likes på et av bildene hun postet. Hun delte også øyeblikk på Instagram stories hvor det ser ut som hun koser seg på festivalen.

untitled link

Hennes 3,8 millioner følgere rynket ikke på nesen, og ble kanskje misunnelige på det som så ut som den perfekte festivalopplevelsen.

Men det var det ikke. Gabbi Hanna var nemlig ikke på Coachella-festivalen i det hele tatt, men redigerte bilder hun tok fra hjembyen Los Angeles til å se ut som hun var på plass på kjendisfesten.

Gabbi Hanna forklarer en video hun har lagt ut på sin egen YouTube-kanal, hvor hun har over seks millioner abonnenter, at hun gjorde det for å bevise at det du ser på sosiale medier ikke nødvendigvis er ekte.

– Hvis du har fulgt meg de siste årene, vet du at jeg ikke er så stor fan av Coachella. Meningen med hele dette var å vise hvor enkelt det er å fake ting på sosiale medier, sier hun.

untitled link

Gabbi Hanna er ikke den første influenceren som har lagt ut falske bilder på sosiale medier for å bevise at det du ser på skjermen ikke alltid er 100 prosent ekte.

Hun forteller selv i YouTube-videoen at hun har blitt inspirert av en rekke influencere som har gjort lignende, for eksempel Carolyn Stritch som faket et tur til Disney Land.

Hvordan var din opplevelse i dag?