New York Fashion Week: Viste peniser på catwalken

Det er ikke bare vakre plagg som blir vist på catwalken under moteuken i New York. Designerduoen Namilia viste mest sannsynlig ukens drøyeste kolleksjon - i denne saken ser du hvorfor.

NTFW: Viste peniser

Skjermdump Instagram

NTFW: Viste peniser

Skjermdump Instagram

Det er den London-baserte designerduoen Nan Li og Emilia Pfo som står bak de mildt sagt frekke antrekkene, som ble vist tidligere denne uken.

Ifølge Jezebel er kolleksjonen inspirert av hvordan Instagram har forandret jenters syn på seg selv og hvordan de uttrykker seg (selv om vi ikke helt tok den assosiasjonen umiddelbart). Magasinet Cosmopolitan har også omtalt kolleksjonen.

Les også: Instagram-kontoene du bør følge under New York Fashion Week

Kolleksjonen ble for første gang vist i mai, i forbindelse med duoens uteksaminering fra designskolen Royal College of Art i London - et knippe av bildene under er fra denne visningen.

Les også: New York Fashion Week: Øyeblikkene vi aldri glemmer

Et av antrekkene fra Namilias kolleksjon besto av en «banner» med teksten «Think outside the cocks» og kjole i latex med gjennomsiktige partier. Flere kreasjoner hadde halterneck-topper med erekte peniser som dekket brystene, mens andre antrekk hadde peniser og banan-emojis klistret utover.

Les også: Se Mileys dristige VMA-antrekk

Se bilder fra Namilias kolleksjon under:

untitled link

Hvordan var din opplevelse i dag?