Nyheter

Lottie Moss lander stor modelljobb

«NORSK»: Lottie er datteren til Inger Moss fra Asker utenfor Oslo, og Peter Edward Moss, som også er Kate Moss' pappa. Foto: Getty Images

Den halvt norske lillesøsteren til Kate, Lottie Moss (18) booker sin største jobb siden 2014. Er dette hennes store modellgjennombrudd?

Thea Roll Rakeng
Publisert:
GJEV JOBB: Lottie Moss er det nye ansiktet til Botkier og figurerer i det amerikanske merkets vårkampanje. Foto: Mark Iantosca/Botkier

Sommeren 2014 fikk verden for alvor øynene opp for lillesøster Moss da hun figurerte i en Calvin Klein-kampanje for første gang. Det var nærmest umulig ikke å sammenligne henne med Kate Moss' gjennombrudd i 1992 for samme merke.

«No-brainer»

Siden den gang har det vært småstille, men nå har 18-åringen booket sin største jobb på mange år. Det er motehuset Botkier som har hentet inn 18-åringen, som også er blitt merkets ansikts utad, skriver Grazia.

- Jeg har vært fan av Botkier New York siden merket ble til, så når de spurte om jeg ville være med i vårkampanjen deres var det en «no-brainer», uttalte Moss til WWD.

SØSTRENE SISTERS: Kate tok med søsteren Lottie på Topshop Unique-show i 2014. Foto: Getty Images

Bildeserien, skutt av fotografen Mark Iantosca, viser 18-åringen på flere ikoniske steder i New York som Central park og Metropolitan Museum of Art. Dette er Moss' største booking siden jobben for Red Valentino i 2014, og det virker for alvor som at Lottie er i ferd med å skape et eget navn for seg selv.

Halvt norsk

Lottie Moss er datteren til Asker-kvinnen Inger Moss og Kate Moss' far, Peter Edward Moss.

Lottie var en av de mange brudepikene i bryllupet mellom Kate Moss og Jamie Hinch i 2011, og har siden den gang gått i storesøsterens modellfotspor. Kate Moss har introdusert henne til bransjen ved å ta henne med på moteshow og andre bransjearrangementer.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Kylie Jenner i kjole fra ByTiMo i Vogue

  2. NYHETER

    Kate Moss tok med sin «norske» halvsøster på moteshow

  3. MOTE

    Inger er Kates norske stemor

Finn mer innhold om:

  1. Moter og Modeller

Relaterte artikler

NYHETER

Move over Kate! Lottie Moss lander sitt første Vogue-cover

NYHETER

Cannes: Kate Moss og lillesøster Lottie matchet på rød løper

NYHETER

Kate Moss' datter spås å bli den nye supermodellen

NYHETER

Kate Moss' datter landet sitt første Vogue-cover

NYHETER

Dette er de nye modellstjerneskuddene

KJENDIS

Kontroversiell barnemodell på catwalken for D&G

KLÆR

Buksetrenden du bør legge merke til fra London Fashion Week