Dype utringninger og vårens farger på SAG Awards

SAG Awards i Los Angeles denne helgen bød på en struttende babymage, dype utringninger og mange bare skuldre.

Rikke Monsen
Publisert:

Screen Actors Guild-utdelingen regnes for å være en holdeplass på veien til den største prisutdelingen, Oscar. I går fant den sted på Shrine Auditorium i Los Angeles, og som forventet var både høy splitt, duse farger og ballkjoler representert på den røde løperen. På nettet har kjolene blitt elsket og hatet, og forventningene øker foran den store Oscar-kvelden. Dessuten var ikke gårsdagens tilbehør til å komme unna, millioner av kroner glitret på stjernene under søndagens prisutdeling.

Duse og myke toner

Både Eva Longoria og «Glee»-stjernen Lea Michele hadde valgt duse, lange kjoler med dyp utringning. Kontrasten var håret, Longoria hadde valgt en oppsatt, elegant frisyre, mens «Glee»-stjernens hår var utslått i en lystig, sommerlig look. «Black Swan»-skuespillerinnen Natalie Portman stilte selvsagt opp på SAG Awards og fikk mye oppmerksomhet da hun stolt viste frem sin struttende mage i en snøhvit kreasjon fra Azzaro. Nå raser debatten på internett om skuespillerinnen gjorde rett i å fronte sin babymage, eller om hun burde ligge på verst kledd-listene. Dessuten hadde skuespillerinnen valgt ørepynt til den nette sum av to millioner dollar. Hillary Swank lot håret ha klassiske bølger, og i en hudfarget, asymetrisk kjole med gulldetaljer fra Versace var hun en naturlig skjønnhet på den røde løperen.

Det var sexy splitt og fargesterkt på Golden Globe.Se bildene her!

Romatisk rødt

Det nærmer seg Valentine, og de røde kjolene var absolutt tilstede på den røde løperen for å minne oss på det. Evigunge Christine Baranski, kjent fra blant annet «Mamma Mia», valgte en vakker, rød kjole, og til forskjell fra de andre lot hun sin kjole være ermeløs og dekke skuldrene. Tina Fey strålte i en Oscar De La Renta-kjole med blonder, mens Julianna Margulies lot sin kjole fra Yves Saint Laurent være fotsid. Stjernen valgte å gi fokus til sine bare skuldre og veltrente armer. På Golden Globe-utdelingen tidligere denne måneden var Mila Kunis en av flere kjendiser som hadde kastet seg på smaragdtrenden. Denne gangen valgte hun en annen edelsten, nemlig rubinfarge med innslag av sort og gammelrosa. Tilbehøret til de romantiske kjolene gikk i sorte clutchvesker og sølv- eller gulldetaljer i armbånd eller ørepynt. Kunis' tilbehør fra Cartier var heller ikke blant det billigste, det skal nemlig ha hatt en verdi på omtrent 1,7 millioner norske kroner.

Ansiktsbehandlingen som kostet 41000 kroner.Sjekk hvem som tok den!

Voluminøse ballkjoler

Ballkjolene gjorde seg bemerket på Golden Globe-utdelingen, og de fant også sin plass på SAG Awards. Winona Ryders kjole av tyll og silke kom fra Alberta Ferretis brudekolleksjon for våren. Hun hadde sotede øyne sammen med sort tilbehør, mens Angie Harmon på sin side vakte oppsikt i en kjole bestående av fjær og korsett fra Monique Lhuillier. «Glee»-skuespiller Jane Lynch hadde på sin side valgt en lavendelfarget ballkjole med stropper, og lot tilbehøret være enkelt og håret utslått.

Slik kan du kopiere Europas prinsesser.Les mer her!

Bar hud og kurver

Kim Kardashian og Christina Hendricks har blitt hyllet for å fremme sine feminine former, og i den anledning skuffet de ikke sine fans på SAG Awards. Kardashian brukte en asymetrisk kjole i en dyp lillafarge, med sølvdetaljer og utringning fra Marchesa. Christina Hendricks hadde en v-formet wrapkjole, men hun lot splitten gå opp over kneet. Ermene på Hendricks glitterkjole var lange og midjen markerte hun med knyting. Sofia Vergara lot enda mer hud være synlig i sin Cavalli-kjole. I en kongeblå kjole stilte «Modern Family»-skuespillerinnen i både utringet, tettsittende og med lang splitt. Jennifer Lawrence var nominert for sin rolle i «Winter's bone», og skuespillerinnen har også notert at sterke farger gjelder denne våren. I sin rosa kjole fra Oscar de la Renta viste hun en høy splitt, med sorte detaljer på skoene og knytingen i livet.

Slik får du de fineste festfrisyrene.Les mer her!

Saken er oppdatert.

Relevante artikler videre:

Skal du sminke sotede øyne?Sjekk vår guide!

Elsker du «Gossip Girl»?La deg inspirere av tv-seriens trender!

Baseproduktene som redder sminken din.Les mer her!

Publisert: