Slik fremhever du øynene som Yolanda

Pophåpet Yolanda Myrbostad (23) har enkle, men effektive triks for å fokusere på sine vakre øyne.

Halstein Røyseland
Publisert:

- Jeg har brungrønne øyne, og veldig glad i å få frem det. Da bruker jeg egentlig bare mascara og lilla øyenskygge, sier Yolanda til MinMote.

Ifølge pophåpet er det forskjellige nyanser av lilla som er favoritten på øyenskyggene. Fargen er det som skal til for å fremheve øynene og artisten bør vite hva hun snakker om. Hun er ikke redd for å leke seg litt for å få frem sin naturlige skjønnhet og sette fokus på sine beste sider.

- Lilla øyenskygge funker for å få frem fargene, sier hun.

Lekker i lilla

Lilla er også en av sesongens største trender, og denne looken skal være enkelt og delikat.

Hvis du har blå øyne, burde du velge varmere lillatoner med litt brunt i seg. Brune øyne kan med fordel gå for kraftigere lillatoner med undertoner som heller mot blått. Grønne øyne kler godt klare lillatoner og lilla som har litt rødt i seg, som for eksempel burgunder.

Lilla burde alltid kombineres med nøytrale farger på øynene for at det ikke skal bli for mye. Velg nyanser i grått, brunt eller beige. Unngå å bruke andre kraftige pastellfarger samtidig, sats heller på komplimentære farger.

Les også: Fremhev øynene med lilla

Enkel hverdagsmake-up

Den tidligere«Idol»-deltakeren har signert kontrakt med storselskapet Sony Music. Fredag ga hun ut sin første singel, «Play Me Like A DJ».

Les også: Her er undertøyet kjendisene elsker

Yolanda har en sønn sammen med Madcon-produsent Arjang Shishegar. Livet som småbarnsmor og musiker kan være travelt, og da kan det være greit å være effektiv på badet om morgenen.

- Jeg bruker bare litt mascara og foundation, så er jeg klar til å gå, smiler Yolanda.

Relevante saker videre:Slik unngår du skjønnhetskrisene. Pakk vesken din praktisk

På tide med en ny duft?Her er vårens duftpalett.

Publisert:

Finn mer innhold om: