Victoria Beckham sviktet av kjendisene

I ukene før Oscar-utdelingen jobbet fru Beckham på spreng for at Cameron Diaz, Charlize Theron og Gwyneth Paltrow skulle kunne iføre seg hennes kjoler på den eksklusive røde løperen. Slik ble det ikke.

Jennifer Bråthen
Publisert:

For motedesignerne betyr det mye å få eksponert sin design på det som blir sett på som den viktigste røde løperen i året, nemlig den årlige Oscar-utdelingen. Har man en eller flere kjoler tilstedet denne kvelden har man lyktes som designer. Ifølge Daily Mailskal fotballfruen i forkant av eventet blitt nedringt av kjendiser som ønsket å iføre seghennes kjoler, og fru Beckham skal ha jobbet døgnet rundt for å få det gjennomført.

I følge Daily Mail var det blant annet skuespillere som Gwyneth Paltrow, Charlize Theron og Cameron Diaz som ønsket seg Victoria Beckhams design, og i følge Beckham selv kunne det virke som hun også regnet med at Rooney Mara og Michelle Williams skulle dukke opp i kreasjoner signert henne. Bare timer før utdelingen twitret hun nemlig:

«Gledelig Oscar-aften! Jeg er spent på hva Rooney Mara og Michelle Williams kommer til å ha på seg»

LES OGSÅ:Se nattens kjoledronninger på Oscar-utdelingen

Da den røde løperen var i full gang skulle de vise seg at ingen av jentene var iført fru Beckhams design. Paltrow kom i en kledelig kjole fra Tom Ford og fikk gode kritikker. Det fikk også nykommeren Rooney Mara. Hun kom i en elfenbensfarget couturekjole fra det velkjente motehuset Givenchy.

Det var først da Cameron Diaz dukket opp på Vanity Fairs etterfest Beckhams design kom til sin rett på den røde løperen. Diaz hadde skiftet fra sin duse Gucci-kreasjon og iført seg en av Beckhams kjoler som ikke dukker opp i butikk før til høsten. Victoria har fått gode kritikker for nettopp denne høstkolleksjonen, og det var også denne kolleksjonen hun jobbet hardt med før New York Fashion Week.

Tross Charlize Therons sviktende oppmøte, dukket både David og Victoria Beckham opp på Vanity Fairs etterfest, og det var slettes ikke overraskende av Victoria selv dukket opp i egen design. Om den hardt arbeidende firebarnsmoren er skuffet over kjendisenes kjolevalg er ukjent.

LES OGSÅ:Oscar gjennom tidene: Se de pinlige stylingtabbene!

LES OGSÅ:Sminken, frisyrene og smykkene – Se detaljene fra Oscar-løperen

Publisert: