Hvem er Norges beste moteblogger? Du bestemmer

Hvem som er Norges beste moteblogger er opp til deg. Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Mote og skjønnhet er noe som opptar mange. Nettet bugner derfor av en rekke ulike moteblogger. Vi i minMote har nominert ni bloggere vi mener er blant de beste, men det er minMotes lesere som bestemmer hvem som går av med seieren.

LivingDoll

– Min blogg er en god blanding av antrekk, inspirasjon og reiser. Mine største interesser er kultur og mote, og jeg er ekstra opptatt av hvordan moten har utviklet seg fra folkedrakt til couture.

Ulrikke Lund

– Jeg skriver om mote og alt annet kreativt som gjør hverdagen mer visuelt spennende. Samfunnet vårt er trygt og fint, men det fører med seg platthet og forutsigbare trender. Jeg tror motebloggerne og fast fashion-industrien er med på å forandre det. Det får folk til å skjønne at klær først blir gøy når man slutter å ta det så alvorlig. Mine antrekk og bilder fra storbyene dominerer bloggen min for tiden. Jeg har begynt å skrive på engelsk. Det er kult og gøy å kunne nå lesere i utlandet i tillegg til mine norske lesere.

NetteNestea

– Bloggen min er i all hovedsak en hverdagsblogg der jeg lar leserne bli kjent med en del av meg og livet mitt. Jeg fokuserer også mye på antrekksbilder, mote og skjønnhet, men vil si den inneholder litt av alt. Jeg liker å skrive personlige tekster uten at det blir for privat, og bruker bloggen som et sted der jeg samler alt som inspirerer meg.

Camilla Phil

– Jeg ser på bloggen min som mitt eget lille magasin. Jeg prøver å skape et inspirerende og hyggelig univers hvor alle kan føle seg hjemme. Jeg elsker å blogge og håper at min glede smitter over på innholdet og de fine leserne mine!

StyleDevil

– Jeg begynte å blogge fordi jeg synes det er hyggelig og kunne dele det som inspirerer meg med andre. På bloggen min finnes det innlegg om alt fra musikk og mote til tilbehør og sminke. I tillegg er det en rekke antrekksbilder og fotokollasjer.

VanillaScented

– Bloggen min er et sted hvor jeg legger ut alt som inspirerer meg. Det som inngår under dette er blant annet minimalisme, renhet, androgynitet og personlig stil. Trender er ikke viktig for meg, men jeg følger likevel med og tolker de på min egen måte. Min stil er ganske enkel og avslappet. Jeg har en klar definisjon av hva jeg liker, og tror dette kommer godt frem i bloggen.

LilisFashion

– Bloggen er vårt lille motemagasin. Her poster vi alt fra antrekk, hva vi liker og ønsker oss. Vi poster også trender vi ser. Vi jobber begge som stylister, så vi skriver om reiser vi drar på, moteuker og alt annet vi opplever og som inspirerer oss i jobbsammenheng. Vi vil ikke kopiere fra andre bloggere - vi liker å være først uten å hoppe på bloggtrender.

NorthernLight

– Da jeg startet å blogge delte jeg ting fra min hverdag i London, samt mine tanker om mote og trender. Etterhvert som antall lesere økte og jeg fikk moteoppdrag av andre, har fokuset på bloggen blitt mer moteorientert enn tidligere, men jeg blogger fortsatt om andre ting. Jeg legger mye vekt på det visuelle og bildene. Jeg får ofte spørsmål om hvem som tar bildene av meg, og noen tror jeg sleper rundt på en fotograf, men nei. Jeg gjør alt arbeidet selv! Bloggen min har ledet til mange spennende oppdrag som jeg ikke drømte om da jeg startet den, så jeg kommer til å fortsette å blogge så lenge leserne mine finner det inspirerende.

Hanneli

Bloggen til Hanneli Mustaparta er full av antrekksbilder. Bildene er hovedsakelig av henne eller av folk hun møter på gaten, men det er også bilder fra motebransjens kulisser. Hanneli har opparbeidet seg et stort nettverk i motemetropolen New York og dette gjenspeiler seg i bloggen som ikke oppdateres så ofte, men som likevel er spekket med inspirasjon for den moteinteresserte.

Avstemningen er nå ferdig.

Publisert:

Finn mer innhold om: