Flytter Kanye til London for å designe?

Kanye West (34) skal være i gang med å etablere seg i London, i håp om at en base i Europa vil fremme karrieren som designer.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Hiphop-stjernen debuterte som designer under moteuken i Paris til blandet mottakelse hos kritikere og motepresse.

West lanserte en forsøksvis high fashion-kolleksjon kvinneklær for vår/sommer 2012, tydelig inspirert av hans egne motefavoritter og med urbane innslag. Men ikke alle var imponert.

Les også:Kanye Wests designdebut imponerer og irriterer

Nå melder The Sun at West er på flyttefot til London, hvor han skal jobbe videre med ny kolleksjon og å utvikle seg som designer.

Den britiske storavisen skriver at West røpet flytteplanene da han holdt en fest for klesmerket sitt på nattklubben Embassy i London i forrige uke.

Kanye skal ha fortalt til alle som ville høre at han etablerer seg i storbyen på nyåret. West er født i Atlanta, men oppvokst i Chicago. I dag har han base i flere amerikanske storbyer, deriblant New York og sine hjembyer.

Britiske ELLE spekulerer i om flyttingen er et forsøk på å komme tetter på sine innflytelsesrike venner i den britiske moteindustrien.

Louise Wilson, professor ved moteskolen Central Saint Martin i London, er nemlig blant dem som hjalp West med hans første kolleksjon tidligere i år.

Til gjengjeld skal West ha donert penger til skolen og brukt flere av elevene som hjelpere i sitt eget designarbeid.

Dermed gjenstår det bare å se om Kanyes eventuelle flytting hjelper på motedesignen.

Les også:

Dolce& Gabbana slakter toppdesigneres samarbeid med billigbutikker. Her!

Her er dommen over sminkevåren- gjør deg klar for fargefest i 2012. Her!

Stjelstilen til verdens hotteste skuespiller Ryan Gosling. Her!

Publisert: