Rihanna går sine egne veier- tok den helt ut i London

I løpet av de siste ukene har Rihanna vært travelt opptatt i London. Stjernen har likevel tatt seg god tid til klær og styling. Sjekk hennes antrekk her!

Jennifer Bråthen
Publisert:

Tirsdag denne uken ble hun sett i et tilbakelent antrekk på vei hjem fra studio, men dagen etter var Rihanna tilbake i nok et spenstig antrekk. Rihanna forlot hotellet iført lårhøye Louboutin-boots og knøttliten denim-shorts med nagler. Man skulle tro at den lårkorte shortsen skulle vekke mest oppsikt, men korte shorts har vi sett henne i før- det var måten hun stylet den ene olaskjorten på som var ny.

LES OGSÅ: Rihannas hårforvandling koster flesk: Her ser du hvorfor

Den blonde fashionistaen hadde nemlig valgt å knyte en av skjortene rundt livet og på innsiden av shortsen. Hun kombinerte denim-looken med en trucker cap, store øreringer og svarte solbriller.

Under London-oppholdet har Rihanna imponert motepressen med sine utallige antrekk og hun har vist at hun mestrer å gå fra «Rude Girl» til klassisk på få timer. Det beviste hun både på Brit Awards og under Stella McCartneys show under moteuken.

Under London-oppholdet har Rihanna vist seg i en rekke ulike antrekk, og stjernen har byttet ut den røde løperen med hotelltrappen. Her har hun latt seg avbilde i alt fra frekke strømper og lårkorte shorts til tilbakelente jeans, kjoler og sneakers. Hun har virkelig tatt den helt ut, og vist oss at hun har en særegen stil og et lekent syn på mote. Stjernen har også tatt seg god tid til å hilse på fansen.

LES OGSÅ: Victoria Beckham sviktet av kjendisene

LES OGSÅ: Her er minMote-redaksjonens ønskelister for våren

Publisert:

Finn mer innhold om: