Nyheter

Se Kate Moss' fantastiske gullkjole

Supermodell Kate Moss (38) levnet ingen tvil om at hun fortsatt sitter på tronen i moteverdenen på sin egen boklansering.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den ikoniske modellen stjal showet på lanseringsfesten for boken «The Kate Moss Book» i London torsdag kveld. Moss ankom festen i en fotsid kjole i glitrende gull, sotede øyne og glødende hud. Rundt halsen hadde hun et fargerikt smykke, mens et tykt gullarmbånd hang rundt håndleddet. Og som vanlig er det bare Kate Moss som kommer unna med å matche en gullkjole av dimensjoner med tilfeldig bustehår, som bare så enda bedre ut da hun ble fotografert på vei hjem tidlig fredag morgen.

Selv om Kate var festens dronning, dukket også en og annen A-kjendis fra mote- og kjendisverdenen opp for å støtte modellen. It-jente og artist Florence Welsh, designer Marc Jacobs, Stella McCartney, Oasis-stjernen Noel Gallagher, Bob Geldof og fotballspiller Peter Crouch og modellkona Abbey var blant gjestene. Og mens æresgjestens selv dro fra festen hånd i hånd med ektemannen Jamie Hince, måtte modellkollegaen Cara Delevigne nærmest støttes inn i en taxi - noe som ifølge Daily Mail gjaldt for flere av gjestene.

Det er kanskje ikke så rart, ettersom det ble servert «Kate 76»-drinker hele kvelden - en cocktail av luksus-champagnen Veuve Cliquot og Ciroc Vodka, laget spesielt til boklanseringen. Festen var så fullspekket med mote-A-listere og andre kjendiser at selv motemagasinet Vogue har omtalt den. Boken - «The Kate Moss Book» - er for øvrig en fotobok om den legendariske modellens karriere.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Moter og Modeller
  2. Trender
  3. Kate Moss
  4. Marc Jacobs
  5. Litteratur

Relaterte artikler

NYHETER

2012s beste motefester

NYHETER

Kate Moss ut mot ryktene: - Jeg hadde ikke anoreksi og jeg tok ikke heroin

NYHETER

Kate Moss stjal showet i vilt partyantrekk

NYHETER

Cannes: Kate Moss og lillesøster Lottie matchet på rød løper

NYHETER

Kate Moss gråt før nakenbildene

NYHETER

Gigi Hadid regjerte på British Fashion Awards

NYHETER

Cara Delevingne soper inn penger - tjente 26 millioner det siste året