Dronningen av halloween: Heidi Klum stjal showet

HALLOWEEN-VERTINNE: Supermodell Heidi Klum inviterte til fest iført en tettsittende, fargerik drakt med enorme vinger og insektøyne. Foto: AFP

Supermodellen vakte oppsikt i en fargerik sommerfugl-drakt under sin årlige halloween-fest. Se også antrekkene til Kim Kardashian, Beyonce og de andre sexy kostymene.

Martine Haug Nysether
Publisert:

Det er ingen tvil om at kjendisene elsker å kle seg ut på på halloween, og heller ikke i år skuffet Heidi Klum som er kjent for sine gjennomførte og ville antrekk på sin årlige kostymefest.

I år stjal supermodellen oppmerksomheten i en tettsittende, fargerik drakt kombinert med gigantiske vinger og insektøyne. Mens Klum i fjor var utkledd som en gammel dame, har hun tidligere kledd seg ut som både Cleopatra, en gorilla, ailieen og en åttearmet hinduisk gudinne.

Se stjernenes antekk nedover i saken!

Foto: AFP

Kim Kardashian West (34) er kjent for å vekke oppsikt med utfordrende antrekk, og er stadig blant de mest vågale på den røde løperen. Under årets halloween var reality-stjernen utkledd som et levende skjelett. Antrekket fremhevet 34-åringens velkjente former - og var nok mer sexy enn skummelt.

Foto: Instagram

På halloween er det flere kjendiser som kler seg ut som sine idoler. Men i år benyttet den tidligere Spice girl-stjernen, Melanie B, anledningen til å kle seg ut som seg selv. Iført en tettsittende leoparddrakt med dyp utrigning, var hun skremmende lik sitt alterego Scary Spice.

Foto: Instagram

Paris Hilton, som har lagt sin elsk på norsk design, lot ikke anledningen gå fra seg til å kle seg ut. Iført en kort kjole med pels samt hårbånd, kan det se ut som hotellarvingen og modellen var utkledd som en «sexy rabbit».

Foto: Instagram

«Glee»-skuespiller Lea Michele gikk for en frekk versjon av lille rød hette, kjent fra eventyrbøkene. Iført en sort korsett-kjole, lange sorte strømper og en rød kappe var Hollywood-stjernen klar for å leke knask eller knep.

Foto: Instagram

Superstjernen Beyoncé Knowles (33), som for litt siden ble slaktet for sin nye hårsveis, kledde seg ut sammen med datteren Blue Ivy. Mens 33-åringen var utkledd som Janet Jackson, var datteren kledd opp som Michael Jackson.

Foto: Instagram

Skuespiller Kate Hudson overlot lite til fantasien under fredagens halloween-feiring. Iført en sort skinntopp med nagler, en minimal shorts og knehøye boots stod Hollywood-stjernen for en av kveldens dristigste antrekk.

Foto: Instagram
Publisert: