Denne 9-åringen skaper veskehysteri

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den lille Hollywood-stjernen Quvenzhané Wallis (9) har skapt vårens kanskje søteste trend med sin favorittveske.

Vi så den senest på Oscar-utdelingen, den hundeformede vesken til Beasts of the Southern Wild-skuespiller Quvenzhané Wallis. Vesken har nærmest blitt signaturen til Oscar-nominerte Wallis, etter at hun har brukt den ved flere rød løper-anledninger. Wallis har flere varianter av hundevesken, slik at den alltid matcher resten av antrekket.

På Oscar-festen hadde hun en liten terrier med tyllkjole og diadem, som glitret om kapp med Quvenzhanés blå Armani-kjole. Kort tid etter skriver Daily Mail at produsenten Poochie & Co knapt klarer å mette etterspørselen etter hundevesken. En representant fra firmaet forteller at Wallis har sørget for et boost i salget hele våren, men at det tok helt av etter Oscar-festen.

- Telefonen har ikke sluttet å ringe, sier hun til avisen.

Oscar-vesken er spesiallaget til Wallis, og inspirert av hennes egen families kjæledyr. både tiaraen og skjørtet på hunden er laget med Swarowsky-krystaller, og er verdt i underkant av 3000 kroner. Nå ser produsentene seg nødt til å lage en billigversjon, som etter planen står i butikkhyllene i juli. Også Huffington Post hyller Quvenzhanés Oscar-look:

«Oscar eller ikke - denne lille frøkenen er uansett vinneren på den løperen - og i hjertene våre!», skriver de.

Favorittfargen til den stilsikre 9-åringen ser ut til å være rosa i alle mulige toner. På kjendisfesten før selve Oscar-utdelingen valgte hun en knall rosa kjole til både seg og hundevesken, mens hun på en annen prisutdeling i februar vise Wallis fram en rosa puddel-veske, som matchet perfekt til den lyserosa kjolen fra Stella McCartney.

Til talkshow-vertinne Ellen Degeneres fortalte hun nylig at hun ikke bare har tre - men hele 20 hundevesker hengende i garderoben.

- De er liksom signaturen min, strålte den lille trendsetteren.

Hvem som var best og verst kledd på Oscar-festen kan du se her, og de drøyeste kjolene fra nachpielet har vi samlet her. Du kan også kopiere sminken og håret fra den røde løperen med denne guiden, og lese mer om Anne Hathaways mye omtalte kjole her.

Publisert:

Finn mer innhold om: