Nyheter

Sexy Blake stjal showet på Gucci-visning

FAVORITT-LOOKEN? Blake Lively stilte i sennepsgul skinnkjole med belte i livet på Teen Choice Awards i 2011. Denne uken stilte hun i en ny variant fra samme merke, denne gangen med halterneck-snitt. Foto: NTB Scanpix/Getty Images/All Over Press

Gucci-modellene konkurrerte om oppmerksomheten i gjennomsiktige kjoler, men alle måtte se seg slått av skuespiller Blake Lively, som stilte i en ny variant av skinnkjolen hun brukte for to år siden.

  • Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den langbeinte «Gossip Girl»-stjernen har det med å havne midt i rampelyset hvor enn hun dukker opp, og onsdagens Gucci-visning i Milano var intet unntak. Allerede før showet begynte kastet fotografene seg over Blake Lively, som så ut til å være i strålende humør.

METALLISK TILBEHØR: Blake Lively valgte stroppesandaler, en stor clutch og tykke armbånd som tilbehør til den iøynefallende kjolen. Foto: NTB Scanpix

Rådyre smykker

Lively var passende nok iført Gucci fra topp til tå; en råeksklusiv, åletrang skinnkjole og metalliske sandaler, alt fra luksusmerkets resort 2014-kolleksjon. Det ellers veldig blonde håret var en anelse mørkere enn før, og leppene var malt i en frisk rødfarge. Rundt armen hang et par Gucci-armbånd, som koster rundt 40.000 hvis man skal kjøpe dem i butikken.

Om du drar kjensel på antrekket, er ikke det så rart. Blake Lively har nemlig en forkjærlighet for Guccis skinnkjoler, som vanligvis har en prislapp på rundt 20.000 kroner. Under Teen Choice Awards i 2011 stilte hun i en veldig lik skinnkjole, også denne i sennepsgult og fra Guccis resortkolleksjon.

Under onsdagens visning fikk hun dessuten kremplassering på første rad, ved siden av Vogue-dronning Anna Wintour.

Lunken mottakelse

Showet var unektelig den største begivenheten på dag én av Milano Fashion Week. Visningen var tydelig nattklubb-inspirert; full av sexy kjoler, gjennomsiktige bluser og dype utringninger. Likevel ble ikke New York Times’ berømte moteskribent Suzy Menkez overbegeistret:

«Kanskje sport og cocktail ikke passer så bra sammen. Og den synlige BH-en har, selv for den mest vågale, gått ut på dato», skriver hun i sin anmeldelse, men påpeker dog at fargene var nydelige.

Heller ikke Vogue skryter visningen opp i skyene:

«Det viktigste kriteriet Gucci-jenta må ha for å kjøpe dette er «ser det bra ut på en nattklubb?» Og selv om kolleksjonen begynte med sportsinspirerte klær, oppfatter man fort at dansing er den eneste øvelsen man kan gjøre i disse klærne», skriver anmelderen.

Oppdater saken for flere bilder fra visningen!

LANGE KJOLER: Fotside silkekjoler med dyp utringning var viktige i kolleksjonen. Foto: Getty Images/All Over Press
RUSTFARGE: Gucci vil gjerne at du dropper pastellfargene til fordel for en mer nedtonet fargepalett med oransje, lilla og grønt. Foto: Getty Images/All Over Press
GLAMORØST: Gucci-jenta skal kle seg i lange, løstsittende og gjennomsiktige kjoler til sommeren. Foto: Getty Images/All Over Press
NEDTONET: Kolleksjonen inneholdt også helsorte antrekk og sarte rosatoner. Foto: Getty Images/All Over Press
Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Fem ganger Gucci blåste oss av banen - ny sjef lansert i dag

MOTE

Netting-bikinier og kysselepper: Høydepunktene fra Milano Fashion Week

NYHETER

Sexy stjerner i sort og hvitt - hvem var best kledd forrige uke?

NYHETER

Stjernene blottet magen på rød løper

NYHETER

De beste amfAR-øyeblikkene noensinne

NYHETER

5 grunner til at Gucci-visningen blåste oss av banen

NYHETER

Norske Peter Dundas overrasket med sexy og sporty Pucci-kolleksjon