Hunden Bodhi (3) er moteverdenens nye bloggyndling

Den hippeste motebloggeren på herrefronten kommer fra storbyen New York og er en tre år gammel hund.

Natalie Ngo
Publisert:

minMote skrev nylig en oversikt over de beste motebloggene for menn. Nå har de mannlige motebloggerne fått kraftig konkurranse fra en fersking av hunderasen Shiba Inu på bloggosfæren.

«Menswear Dog» er en nykommer, men bloggen er en av de mest kreative og nyskapende herrebloggene på internettet for øyeblikket. Og med gjennomført stil spås den stilsikre hunden til å klatre opp på listene over best kledde i 2013.

– Tilbakemeldingene har vært helt overveldende. Bloggen har knapt vært oppe i 72 timer og Bodhi har allerede blitt berømt, forteller hundeeier David Fung (28) som står bak bloggen sammen med Yena Kim (26).

Hunden som fronter motebloggen heter egentlig Bodhi, og er for øvrig oppkalt etter Patrick Swayze i filmen «Point Break». Over natten har den moteriktige hunden raskt blitt en stjerne på blogghimmelen.

De første innleggene ble publisert på søndag og allerede har over 200 000 har trykket seg inn på bloggen. Facebook-siden har høstet inn over 1000 likes og Instagram-kontoen bikker snart 2000 følgere.

Selvsikker og preppy

Antrekksbildene på bloggen viser at Bodhi har en stilsans som mange menn bare kan drømmer om. Hunden poserer som en ekte moteblogger, og viser frem trendy antrekk som passer både til fritid og jobb. Favorittmerkene til det noe uvanlige stilikonet er blant annet Gant, J. Crew, Ralph Lauren, Acne og Levis.

– Bodhi er relativt rolig når vi fotograferer ham til bloggen, og som de fleste modeller er han ganske fotogen. Men øyeblikkene bak kulissene er ofte hysterisk morsomme. Se for deg at vi forsøker å kle på han, samtidig som vi prøver å fange det magiske øyeblikket. Han er jo tross alt en hund, forteller Fung til minMote.

Duoen som startet bloggen sammen forteller at det foreløpig kun er en hobby. Fung jobber til daglig med grafisk design og Kim er klesdesigner.

«Menswear Dog» henter inspirasjon fra alt fra designblogger til hva Ryan Gosling har på seg for øyeblikket. Stilen kan kort oppsummeres til selvsikker og komfortabel med et preppy preg.

– Hittil har han kun hatt på klær som jeg eier, men jeg vil gjerne ta det videre. Jeg håper å eksperimentere mer med Bodhi på motefronten enn det jeg gjør med min egen stil. Faktumet at Bodhi er av rasen shiba inu, gjør ham automatisk 50 prosent stiligere, konstaterer Bodhis matfar.

LES OGSÅ:Anonymt motepoliti henger ut moteredaktørene

LES OGSÅ:Dette er sesongens mest trendy jakke

Publisert: