Pharrell fikk skjønnhetsråd fra Naomi Campbell

OPPFORDRING: Pharrell begynte å gå til hudpleier etter å ha blitt rådet til det av Naomi Campbell. Foto: Getty Images / All Over Press

Artist og produsent Pharrell Williams (40) ble sendt til hudpleier av supermodell Naomi Campbell (43). Nå deler han sitt beste skjønnhetstips med andre menn.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Pharrell snakker ut om sine skjønnhetsrutiner i et intervju med IntoTheGloss, og forteller at det var ingen ringere enn supermodellen Naomi Campbell som fikk ham til å begynne å ta vare på huden sin.

- For mange år siden dro Naomi Campbell meg til side og sa «Hør her, du er nødt til å gå til en hudpleier. Du kan ikke fortsette å bruke billigprodukter», forteller han.

Pharrell har stått bak en rekke hits opp gjennom årene, og har blant annet bidratt på Robin Thickes «Blurred Lines» og Daft Punks «Get Lucky» som henholdsvis produsent og artist.

Etter å ha fått skjønnhetsråd fra modellen, har han opparbeidet seg flere skjønnhetsrutiner. Pharrell går for eksempel ikke til sengs uten å ha renset ansiktet grundig, og i intervjuet oppfordrer han andre menn til å gjøre det samme.

GJØR SOM PHARRELL: Ansiktsrens fra Bulldog hos Nelly.com, 95 kr. Toner fra Perricobne MD hos LookMantastic.com, 334 kr. Krem fra Bad Norwegian hos Barbershop.no, 249 kr. Foto: Produsentene

- Du må vaske ansiktet ditt. Du kan ikke bare gå ut fra at ting ordner seg selv. Jeg vasker ansiktet mitt hver dag – ikke vær redd for å vaske sitt før du legger deg.

På baderomshyllen har han både rens, toner og krem stående klar.

- Hudpleieren min har fått meg til å bruke en rens fra Glytones, som jeg vasker av med kaldt vann for å lukke porene mine. Deretter påfører jeg en toner og en fuktighetskrem. Til syvende og sist handler det om å ta vare på sitt eget ansikt, sier han.

Publisert: