Her er undertøyet kjendisene elsker

Norgesklare Lady Gaga, Britney Spears og Fergie er bare noen av kjendisene som har lagt sin elsk på dette undertøyet.

silje
Publisert:

Det er den nederlandske designeren Marlies Dekkers som står bak det populære undertøyet. Designen er feminin og sexy, og mange av de kvinnelige superstjernene har brukt undertøyet som en del av sceneantrekket når de holder konserter. I følge presseansvarlig hos Marlies Dekkers kan undertøyet gjerne vises, uten at det blir for vågalt.

– Mange velger å bruke BH-en som en synlig del av antrekket. Bh-ene fra Marlies Dekkers har få detaljer, som gjerne skal skimtes gjennom en bluse eller under en kjole. Kjendisene har spesielt en forkjærlighet for de svarte BH-ene fra basiskollekolleksjonen med ekstra stropper, som ofte gir et ekstra løft, sier Sandra Schillemans, presseansvarlig hos Marlies Dekkers.

Jukser med undertøy!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Lady Gaga digger undertøyet

Det nederlandske merket har allerede vært i vinden en stund, og har vært å se på scenen og i filmer som «Sex and The City 2.» Designen er ofte grafisk og innovativ og designeren er opptatt av å bruke moderne materialer. Kjendiser som Britney Spears, Beyoncé og Lady Gaga, er av de som har latt seg avbilde i undertøy signert den avantgarde undertøysdesigneren. Lady Gaga er både kjent for sine spektakulære antrekk og drar det gjerne helt ut på scenen, i spesialdesignede topper og bh-er. Om hun ender opp med noe av undertøyet som kostymer til helgens Oslo-konsert er usikkert. Men Lady Gaga elsker å sjokkere, så publikummere med høye forventninger til sceneantrekkene kommer nok ikke til å gå skuffet hjem.

BH hevder å gjerne rynker.Les hele saken her!

Feminine detaljer

– Hver eneste undertøyskolleksjon forteller en historie. Til sommeren er det mye fokus på feminine detaljer og duse farger i basiskolleksjonen. Men designeren har også vært inspirert av 70-tallet og hippietiden, og det er synlig på noen av undertøyssettene, sier Schillemans.

Men utseende er ikke alt. Det er viktig at BH-en har en god passform og at du velger riktig størrelse når du investerer i nytt undertøy.

– Det er utrolig viktig i finne en BH med riktig passform. Den skal gjerne være med på å gi et lite løft, enten du er 16 eller 60 år. Det er også viktig at BH-en hjelper til å fremheve kroppen på en fin måte. Det kan ha mye å si for selvtilliten, du blir mer selvsikker med en BH som støtter og viser frem det du har på best mulig måte, sier Schillemans.

Problemer med å finne riktig BH?Les vår guide her!

Skal behage kvinnen

Designeren Marlies Dekkers studerte kunst før hun lanserte undertøysmerket i 1993. Hun har tatt med seg de kunstneriske og grafiske elementene inn i designen, samtidig som hun er opptatt av at undertøyet skal være behagelig.

– Som undertøysdesigner ønsker jeg å behage kvinnen. Mitt utgangspunkt alle kvinner er vakre og mektige, og med designen min ønsker jeg å understreke selvtilliten deres, forteller Marlies Dekkers.

Relevante artikler videre:

Lyst til å prøve noe nytt?Ektepar gjør suksess med selvlysende undertøy

Problemer med å finne riktig størrelse?Det har Hanne også!

Madonna er aldri kjedelig.Husker du disse bh-ene?

Hun er årets stilskaper.Lady Gaga får moteskryt

Publisert:

Finn mer innhold om: