Kjøp stjernestylistens smykker

 

silje
Publisert:
untitled link

For to uker siden dukket opp en fantastisk invitasjon i mailboksen min.

" Du er invitert til å shoppe i Rachel Zoe sin smykkesamling torsdag 26. mars, hos Decadestwo i Hollywood". Ikke bare er Rachel Zoe (37) favorittstylisten min, jeg er alltid innom vintagebutikken Decadestwo når jeg er i LA og jeg vet at dette var en utrolig kul happening, som ble filmet til TV-serien hennes "The Rachel Zoe Project". Har dere sett kleskapet til Zoe, så vet dere at smykkesamlingen hennes er "to die for". Det var nesten så jeg satte meg rett på flyet til LA for å delta på på eventet.

The Rachel Zoe Project | Bravo TV Official Site

Selger smykkesamlingen på ebay

Stjernestylisten Zoe er kjent blant annet kjent for å kle opp kjendiser som Jennifer Garner, Cameron Diaz, Kate Beckinsale og Demi Moore. På torsdag møtte stjerner som Nicole Richie opp for å støtte en god sak, da Zoe la ut nesten halve smykkesamlingen sin til inntekt for Ovarian Cancer National Alliance. Den gode nyheten er at du fortsatt kan slå kloa i endel av smykkene til Zoe, som ligger for salg på ebay. Auksjonene starter på rundt 500 kroner og smykkene strekker seg fra Art Deco armbånd til coctail ringer, og mye annet spennende.

Se alle smykkene her.

Egen kleskolleksjon

Under smykkefesten slapp også Zoe nyheten om at hun er igang med å designe en egen kleskolleksjon. Hollywoodstylisten har hatt stor suksess med TV-serien "The Rachel Zoe Project" og er igang med innspillingen av sesong to av serien. I kjølevannet av serien kommer en kleskolleksjon, som ifølge Zoe skal være tilgjengelig for alle. "Jeg kommer ikke til å designe en luksuskolleksjon, det er ikke min stil," sier stylisten til People Magazine. Kolleksjonen skal både inneholde klær, duft, smykker og vesker og kommer for salg i løpet av 2010. Til det får vi bare smøre oss med tålmodighet og sjekke ut smykkeolleksjonen på ebay. Jeg har iallefall funnet 2-3 ting som jeg har veldig lyst på, skulle jeg være så heldig å vinne en av auksjonene.

MinMote.no - Norges største moteside

Interessert i smykker? Les vår tilbehørsguide for nettbutikker.

Publisert: