Vårens «it»-negler

Ny neglelakk er den enkleste og rimeligste måten å oppdatere garderoben på til våren. Her er fargene du skal satse på i tiden som kommer.

Mari Glans
Publisert:

Vår og sommer er tiden for lysere og gladere farger i motebildet, og det gjelder også på neglene. Men trendene viser noe for enhver smak, enten man vil ha helt hvite negler eller sesongens hotteste farge; brungrå.

Pudderfarger

Vårens mest trendy farger på klærne er i puddernyanser, som også er klassiske og elegante farger på neglene. Du kan velge mellom helt duse og transparente rosatoner som i en klassisk fransk manikyr, til mer heldekkende beige neglelakker for en mer trendy look. Sukkertøyrosa er også alltid en vinner i vår- og sommermånedene.

Få vakre negler!Les vår neglepleie-guide

Brungrå

Chanel har en unik evne til å skape hysteriske tilstander rundt sine sesongbaserte neglelakker. Derfor er den brungrå fargen som på engelsk kalles «taupe», den hotteste fargen du kan ha på neglene i vår. På Chanels vårvisning hadde modellene neglelakken som heter «Particuliere» som er i vårlooken, men flere andre merker har lignende farger i sortimentet.

Selv om fargen ved første øyekast ikke føles like frisk og iøyenfallende som fargene man vanligvis forbinder med vår, er det nettopp dette som gjør at den allerede har blitt supertrendy. Fargen er nøytral og elegant, og er derfor et kult valg til alle pastellfargene, hvitt og de kraftigere fargene som gjelder i vår.

Få et perfekt resultat!Slik lakker du neglene riktig

Matt neglelakk

Neglelakk med matt overflate har lenge vært en hit i USA, og nå kommer det flere og flere matte neglelakker på markedet i Norge. Det har også kommet fleree versjoner at den matte neglelakken. En ny variant er «suede», som er en matt neglelakk med glitterpartikler i.

Matt neglelakk var kult en periode på 90-tallet, som er et tiår vi kommer til å se mye mer av i tiden som kommer.

Les mer om trenden her!Nå skal neglene være matte

Hvit

Hvit er en stor farge på klærne denne våren, og helt hvite negler ble også vist på flere vår- og sommervisninger. Velg om du vil ha helt hvite negler, eller om du vil ha en hvit base med et hint av andre farger i, som for eksempel turkis, rosa eller blått.

Hvit neglelakk kan lett minne om gammel korrekturlakk på neglene, så det er viktig å velge en glossy lakk og bruke en blank overlakk over for å få skikkelig shiny og elegante negler.

Blått og grønt

Etter forrige sesongs «it»-neglelakk fra Chanel, nemlig den grønne lakken kalt «Jade», har flere merker kommet med farger i grønne toner. Trenden har utviklet seg siden i høst, og den nye fargepaletten viser alt fra kraftige grønne farger til helt klarblå neglelakker. Disse fargene er perfekte for deg som ønsker en frisk og oppsiktsvekkende farge på neglene i vår.

Flere negletrender!Stjernene digger Minx-negler

Lilla

Lilla er en av vårens hotteste farger i skjønnhetsbildet, og fargen er hyppig brukt alt fra øyenskygger til leppestifter og neglelakk til våren. Pasteller er en sikker vinner i vår, og i år er lilla den nye rosa. Velg mellom helt lyse og transparente farger, eller mer knallfargede og glossy lakker.

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Fersken

Til våren er farger som fersken og korall alltid sikre vinnere, og det er få farger som er så lekre til solbrun hud. Disse fargene er ekstra hotte i vår, og i denne kategorien er det også mange forskjellige nyanser å velge mellom. Spekteret går helt fra orange til rosa, så det er bare å begynne jakten på din favoritt.

Fersken er en farge som kan kle alle! Les mer om vårfargen her

Relevante artikler videre:

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden

Ikke havn i sminkefella!Unngå disse feilene

Bli trendy på håret også!Sideskillen er tilbake

Publisert: