De vakreste fra Golden Globe

Klassisk Hollywood-glamour var favorittlooken blant stjernene på årets Golden Globe.

Golden Globe markerer starten for den store prisutdeling-sesongen, som er som et olympisk mesterskap for stjernene på rød løper i kategoriene kjoler, hår og sminke. Stjernene jobber med de beste stylistene og makeup-artistene, derfor gir valgene deres på den røde løperen en pekepinn på hva som gjelder på skjønnhetsfronten i tiden framover.

MinMote.no - Norges største moteside

Enkle oppsetninger

Årets store trend var oppsatt hår, og det var enkle oppsetninger i forskjellige variasjoner. Drew Barrymore var en av kveldens vakreste med håret enkelt oppsatt med sideskill, og en naturlig makeup som oste av gammeldags Hollywood-glamour. Marion Cotillards oppsetning hadde mye volum på toppen og smalere på siden av hodet, noe som ga en mer rocka look. Sminken passet perfekt til, med lett sotede øyne i sølvskimrende skygger, og en lys gloss på leppene.

Kveldens store overraskelse var Christina Aguilera, som viste en ny og sofistikert look på den røde løperen. Popstjernen så vakrere ut enn noen gang med den enkle og klassiske bobfrisyren og de duse fargene rundt øynene. Den bærfargede leppestiften balanserte uttrykket perfekt.

Få looken til stjernene!Festfine frisyrer du kan fikse selv

Vellykket i rødt

Å bruke rød leppestift til rød kjole er vanligvis vanskelig å lykkes med, men her viser Cameron Diaz hvordan det skal gjøres. I en leppestift som matcher kjolen helt perfekt hadde hun en klassisk look, og de markerte øynene var akkurat duse nok til at uttrykket ble perfekt balansert. Den enkle hårfrisyren gjorde at looken ikke ble for streng.

Diane Krüger hadde en veldig rosa kjole på seg, og derfor var det helt riktig å velge en mer nedtonet makeup til. Det nøytrale fargevalget passet godt med kjolen, og det halvveis oppsatte håret med løse bølger ga en romantisk helhet.

Vekk oppsikt i rødt!Slik får du looken

Nøytrale farger

Kate Hudson droppet for en gang skyld det utslåtte håret, og hadde en klassisk oppsatt frisyre til den hvite kjolen. Makeupen var holdt i den kalde fargeskalaen som hun kler så godt. Den skrå formen på øynene ble understreket med en syltynn eyelinerstrek som gikk helt nedenfor øyekroken.

Penelope Cruz så som vanlig nydelig ut på den røde løperen. Øynene var sminket med matte bruntoner og leppene var sminket med en beige lipgloss. Cruz var en av de få stjernene som hadde håret utslått, men håret var likevel gjennomført med oppsatt frontparti og store bølger nedover ryggen.

Relevante artikler videre:

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden

Ikke havn i sminkefella!Unngå disse feilene

Bli trendy på håret også!Sideskillen er tilbake

Hvordan var din opplevelse i dag?