Norske Peter Dundas spesialdesignet Beyoncés ville sceneantrekk

QUEEN BEY: Beyoncé dro på med et vilt sceneshow under nattens Grammy-utdeling. Antrekket var spesialdesignet av Peter Dundas.

LOS ANGELES (MinMote): Den norske stjernedesigneren Peter Dundas lagde Grammy-antrekket hele verden snakker om. 

Publisert:

Under nattens Grammy-utdeling på Staples Center downtown Los Angeles var det en ting som var den store snakkisen: Beyoncés sceneopptreden.

NYHETER

Sjekk alle Grammy-antrekkene her!

Og det er en nordmann som har en finger med i spillet. Peter Dundas som inntil nylig var sjefdesigner for Cavalli, hadde spesiallaget sceneantrekket til gravide Beyoncé. Det har vært knyttet stor spenning til hvilken vei Dundas ville gå etter Cavalli-exiten, men nå kan det virke som at den norske designeren går solo.

– Jeg er stolt av å annonsere den aller første Peter Dundas «eponymous collection look» spesiallaget for vår muse queen Bey, skriver Dundas på Instagram under en skisse av antrekket til Beyoncé.

Eponymous betyr at en person tar sitt eget navn som en tittel.

MinMote.no - Norges største moteside
DRONNING: Beyoncé på scenen.

Kreasjonen, som kan beskrives som gudommelig, var ettersittende og transparent belagt med gullbroderier. På hodet hadde Beyoncé matchende gullkrone som nesten så ut som en glorie. Et antrekk en kjendisdronning verdig, med andre ord. HALLO Queen Bey!

Gravid-glød

Superstjernens makeup-artist Sir John forteller til Allure at de har prøvd å få frem Beyoncés glød.
– Hun har allerede gravid-gløden, men vi ønsket å fremheve det enda mer, sier Sir John.
Dundas er kjent for sine spektakulære kjoler og sin celebre kundeliste. Han har et tett samarbeid med blant andre Kim Kardashian, og har tidligere kledd opp Kate Moss, Madonna og kronprinsesse Mette-Marit.

grammys topp gammel
NYHETER

Se Grammy-antrekkene vi aldri glemmer her!

Beyoncé nøyde seg ikke med ett antrekk på den store kvelden. Hun skiftet nemlig til en lekker rød kreasjon som også var signert Dundas.

Blue Ivy sjarmerte alle

Men det var ikke bare Beyoncé som fikk oppmerksomhet for sitt antrekk. Datteren Blue Ivy (5) var nemlig kledd opp i et spesialdesignet rosa Gucci-antrekk som en hyllest til den avdøde artisten Prince.

PÅ PAPPAS FANG: Blue Ivy, som snart skal bli storesøster til to, sitter på faren Jay-Zs fang under Grammy-utdelingen.
Publisert: