Tone Damli bytter «Idol»-stylist

Tones gode venninne Hedda Skoug skal ikke lenger style artisten under «Idol»-sendingene. Stylist Line Langmo tar over jobben.

tone ny stylist

TONES NYE STYLIST: Line Langmo skal style Tone under Idol-sendingene i år. Foto: Linelangmo.com

tone ny stylist

MED BLOMSTERKRANS: Tone ble kåret til den best kledde kjendisen av Se og Hør og fjor. Her er hun på Elle sin årlige sommerfest på Hukodden utenfor Oslo. Foto: Robert S. Eik / VG

Line Langmo er Tone Damlis nye «Idol»-stylist, skriver StyleMag.

Line Langmo forteller til MinMote at det er en drøm å style Tone, og at hun gleder seg til sendingene.

- Vi har jobbet sammen litt tidligere også, og hun er jo fantastisk flott. Jeg synes hun er flink til å kle seg, men tenker at det også er viktig å utfordre henne litt.

Langmo ble selv mor i fjor, og mener det er en fordel når hun skal style den nybakte mammaen.

- Tone skal jo amme i pausene, så man må passe på at ting er praktisk samtidig som det ser bra ut. Man får litt nye utfordringer i klesveien når man blir mamma, så det er nok et pluss at jeg nylig har vært gjennom det selv, sier hun.

Langmo har allerede flere antrekk klare til artisten, men vil ikke røpe for mye om hennes nye «Idol»-stil.

- Jeg liker at hun er litt røff samtidig som hun tar vare på det feminine og kvinnelige. Hun er også veldig flott i de korte kjolene med lange ermer – det trives hun jo veldig godt i selv også.

- Ikke tid

SAMMEN PÅ IDOLFEST: Hedda Skoug og Tone Damli omgås ofte privat, og har jobbet sammen med Idol. Her er de på utestedet Stratos i forbindelse med en Idol-fest i mai i fjor. Foto: Espen Braata / VG
SAMMEN PÅ IDOLFEST: Hedda Skoug og Tone Damli omgås ofte privat, og har jobbet sammen med Idol. Her er de på utestedet Stratos i forbindelse med en Idol-fest i mai i fjor. Foto: Espen Braata / VG

Det var i november 2012 at Hedda Skoug, stylist og moteblogger, ble hentet inn som Tones stylist under «Idol». Til MinMote forteller Skoug at hun ikke har tid til Idol.

– Jeg har veldig mye på gang, og har ikke tid til TV-showet. Jeg har bygget meg opp mye prosjekter siden i fjor, sier hun.

Skoug stylet alle fire i dommerpanelet før det ble besluttet at hun kun skulle style Tone under fjorårets sesong av programmet.

Hun forteller at hun skal fortsette å style Tone, bare utenfor TV-ruten på «Idol».

– Vi har mange spennende prosjekter på gang. Jeg styler henne hele tiden – senest på Elle-festen, sier Skoug videre.

Selv er hun god venninne med Line Langmo.

– Jeg har selv anbefalt henne, og hun er veldig flink, sier Skoug.

Flere stylister for programmet

Assisterende kommunikasjonssjef i TV2, Bjarne Laastad, forteller til MinMote at Jojo Eng skal style de mannlige deltakerne i dommerpanelet mens Elin Tagestad Fritjofsen har ansvaret for antrekkene til programleder Stian Blipp og deltakerne.

- Grunnen til at vi må ha flere stylister er på grunn av arbeidsmengden – det er mange antrekk som skal finnes frem, sier han.

Har Tone selv valgt sin nye stylist?

- Det er produksjonen som finner stylist, men det kan hende at noen har kommet med innspill eller ønsker – det kjenner jeg ikke til.

Saken fortsetter under bildet!

TILBAKE PÅ IDOL-JOBB: Tone Damli var i strålende humør på sin første arbeidsdag med Idol-gjengen etter at hun fikk barn. Her er hun sammen Kurt Nilsen på vei inn på audition-rundene i Oslo. Foto: Jan Petter Lynau / VG
TILBAKE PÅ IDOL-JOBB: Tone Damli var i strålende humør på sin første arbeidsdag med Idol-gjengen etter at hun fikk barn. Her er hun sammen Kurt Nilsen på vei inn på audition-rundene i Oslo. Foto: Jan Petter Lynau / VG

Håper på overraskelser

Line Langmo har blant annet jobbet som stylist for Vibeke Klemetsen og Bertine Zetlitz. Hun har også hatt oppdrag som stylist i MinMotes VGTV-serier #Oppgradert og Trendguiden.

- Langmo er utrolig flink, så Tone er fortsatt i gode hender. Tone har god smak og vet hva hun liker, så vi vil nok ikke se noen drastisk endring i stilen hennes. Men jeg håper og tror vi vil få noen overraskelser. Langmo har selv en ganske leken stil, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Line Langmo var blant de som kritiserte Michael Kors-veskene og kalte dem harry da MinMote omtalte salgseksplosjonen forrige uke.

Se Line Langmo style deltakerne i MinMote-serien #Oppgradert her:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?