Grammy Awards: Beyoncé tok med datteren

POLITISK STATEMENT? Beyoncé, Jay-Z and Blue Ivy Carter var sammen på Grammy-utdelingen. Ifølge designeren var Beyoncés kjole inspirert av Black Panther-bevegelsen. Foto: AFP

Selv om de unngikk den røde løperen var det familien Knowles-Carter som stjal showet på Grammy-utdelingen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Ved forrige store Hollywood-samling VAR STJERNENE KLEDD I SVART FOR Å MARKERE «TIMES UP»-KAMPANJEN, som ET GREP I FORLENGELSE AV #METOO-KAMPANJEN.

Under nattens Grammy-utdeling var det mer farger å spore, og flere av kjendisene valgte å gå med en hvit rose for å markere samme kampanje.

Det er 60. gang at musikkbransjen feirer seg selv og kårer det beste musikken har hatt å by på fra året som har gått. Det er imidlertid første gang på 15 år at utdelingen avholdes i New York.

Bruno Mars tok storeslem: Se alle vinnerne her!

Selv om de unngikk rød løper er det familien Knowles-Carter som stikker av med mye av oppmerksomheten. Beyoncé og Jay-Z tok med seg datteren Blue Ivy til showet. Dette er første gang Beyoncé deltok på en stor utdeling siden tvillingene Rumi og Sir ble født.
Blue Ivy (6) benyttet også anledningen til å hysje på foreldrene fordi hun syns de klappet for mye, noe som ikke har gått ubemerket hen.

untitled link

Beyoncé har også tidligere tatt i bruk symboler knyttet til borgerrettighetsbevegelsen og sekstitallets militante Black Panthers, og tydelig posisjonert seg som en forkjemper for svart feminisme.

SAMLET: Jay-Z, Blue Ivy and Beyoncé satt sammen under utdelingen. Beyoncé dukket opp midtveis, og var kledd i en svart kjole fra Nicolas Jebran. Ifølge designeren er kjolen inspirert av sosial rettferdighet, og 60-tallets Black Panther-bevegelse. Solbrillene er fra Alain Mikli. Foto: AFP

Se alle antrekkene fra rød løper her!

ENKELT: Vi er vant til å se Miley Cyrus i ville antrekk på rød løper. Under Grammy Awards hadde hun derimot en enkel, svart jumpsuit. Foto: AFP.
GJENNOMSIKTIG: Heidi Klum hadde en sexy, gjennomsiktig kjole. Foto: AFP.
KVELDENS FREKKESTE SPLITT? Artist Rita Ora hadde lårhøy splitt. Foto: AFP
DETALJRIK: Kelly Clarkson hadde kjole med gull- og sølvdetaljer. Foto: AFP
DRAMATISK: Lady Gaga hadde en av kveldens mest voldsomme kjoler. Legg merke til bodysuiten i blonder hun har under. Foto: AFP
EN AV KVELDENS BEST KLEDDE: Lana Del Rey var kledd i en fantastisk kremfarget kjole med sølvdetaljer. Kjolen er spesiallaget av Gucci. Legg merke til den trendy kronen på hodet. Foto: AP
BABY MAMA: Chrissy Teigen viste fem babymagen i en sølvfarget paljettkjole med draperinger. Hun benyttet også anledningen til å avsløre at hun venter en gutt. Foto: AFP:
VILL KREASJON: Artisten Pink hadde en av kveldens villeste kjoler. Foto: AFP.
COOL CAT: Janelle Monáe i dress med blomster. Foto: AFP
KJØRER EGEN STIL: Jaden Smith har blitt kjent for å kjøre sin egen stil fullt ut - også på rød løper. Foto: AFP.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.