Heidi Klum kledde seg ut som Michael Jacksons «Thriller»

UGJENKJENNELIG: Heidi Klum var sminket til varulven fra Michael Jacksons «Thriller» video i anledning halloween. Foto: Slaven Vlasic/Getty Images

Det var knyttet stor spenning til vertinnens kostyme da supermodellen for 18. gang hadde sin legendariske halloween-fest. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Heidi Klum har holdt kortene tett til brystet når det gjelder sitt eget kostyme til årets Halloween-fest. Før helgen avslørte hun likevel til Vanity Fair at det var behov før å øve på ankomsten.

NYHETER

Se kjendisenes Halloween-kostymer

I natt viste hun seg frem som den kjente scenen fra Michael Jacksons «Thriller» musikkvideo. Festen ble holdt i New York, og hovedpersonen ankom festen med en gjeng som også var utkledd som forskjellige zombier. Hovedpersonen selv var Jackson i varulv-form, med proteser og horn. Supermodellen var kledd i det berømte antrekket med baseball-jakken, rette jeans, hvite tennissokker i svarte loafers.

SMINKE

Slik lager du en enkel Halloween-look

Det kan se ut til at ankomsten var av det koreograferte slaget på bildene.

ANKOMST: Heidi Klum og en zombiegjeng ankom hennes legendariske Halloween-fest i New York i natt. Foto: Slaven Vlasic/Getty Images

Allerede seks timer før festen startet begynte supermodellen å legge ut snutter fra at hun ble sminket og med store tenner på tverke.

I september fortalte Klum til People at i år ønsket hun å være skikkelig skummel.

– I fjor var jeg bare meg, og hadde fem kloner, sa hun.

KLÆR

KJENDISENES VILLESTE HALLOWEEN-ANTREKK

Kostymet som var relativt nedtonet til å være Klum, og i år ville hun gjøre det motsatte.

– I år ville jeg gjøre noe så folk ikke kjenner meg igjen. Jeg har øvd mye på dette, fordi jeg må gjøre noe artig. Men jeg kan ikke øve i kostyme fordi det er så mange proteser, sa hun i september.

Se noen av de andre kjendisenes kostymer under

SKJELETT: Heather Graham hadde skjelettkjole og kraftig sminke på Heidi Klums fest. Foto: Mike Coppola/Getty Images
KLASSISK: Produsent Desiree Gruber og Heidi Klum. Foto: Slaven Vlasic/Getty Images
MILITÆR: Mike Meyers sammen med Heidi Klum. Foto: Craig Barritt/Getty Images

I Norge var det Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne som sto for den store kjendisfesten. Der ble Tone Damli og kjæresten Markus Foss kåret til de best kledde. Paret matchet hverandre i lakk og lær, og med glitterende stener i ansiktet.

Se flere av de norske kjendisenes kostymer under

Publisert: