Bündchen er fortsatt verdens best betalte modell

TJENER MEST: Gisele Bündchen kan fortsatt smile hele veien til banken. Foto: Getty Images

For tiende år på rad er Gisele Bündchen kåret til verdens best betalte supermodell.

Camilla Christensen
Publisert:

Finanstidsskriftet Forbes har lagt ut listen over verdens best betalte modeller for 2016, og i år igjen er den den brasilianske skjønnheten som troner øverst på listen.
I løpet av det siste året har Bündchen (36) tjent rundt svimlende 254 millioner norske kroner.

GRUNN TIL Å SMILE: Bündchen tjener overlegent mest i modellbransjen. Her gjestet hun talkshowet til Jimmy Fallon tidligere i år. Foto: Getty Images

Supermodellen har hatt en nedgang i inntekten fra 2014 hvor hun dro inn hele 289 millioner kroner, men i løpet av det siste året har Bündchen blant annet lagt catwalk-karrieren på hyllen, for utenom da hun gikk på åpningssermonien av OL i Rio tidligere i sommer.

Forbes skriver at grunnen til at Bündchen fortsatt er verdens best betalte modell er grunnet svært gode avtaler hun har gjennom skjønnhetskampanjer for Chanel, Carolina Herrera og Pantene. I tillegg har har hun reklameavtaler med skogiganten Arezzo og SkyTV i Brasil.

NYHETER

Gisele Bündchens bok til 6000 kr er utsolgt

Tjener overlegent mest

Bündchen leder overlegent rikinglisten, og på andre plass finner vi Victoria's

Secret-engelen Adriana Lima som i løpet av det siste året har fått inn 87 millioner kroner. Videre på listen finner vi Kardashian-lillesøsteren Kendall Jenner, som har en inntekt på 83 millioner kroner, som er samme sum som Karlie Kloss får inn.

På femteplass finner vi Gigi Hadid som håver inn 75 millioner kroner.

Se resten av listen over verdens best betalte modeller her.

Lang karriere

Ifølge Vogue ble Bündchen først oppdaget på et kjøpesenter i Brasil i 1994 da hun bare var 13 år gammel. Hun gikk på catwalken for første gang under New York Fashion Week i 1996 og hadde sitt store gjennombrudd i 1997 da Alexander McQueen valgte å bruke henne som modell.

Publisert: