Frekk etterfest: Se antrekkene fra Oscar-nachspielet

POSERTE SAMMEN: I lang tid har ryktene svirret om at «Euphoria»-skuespillerne Dominic Fike (t.v.) og Hunter Schafer (t.h.) har funnet tonen. I natt møtte de opp på Oscar-etterfest sammen.

«Euphoria»-stjernene stjal showet!

Publisert:

Oscar-utdelingen byr alltid på de lekreste rød løper-antrekkene, og i år var selvfølgelig intet unntak. Det var kanskje ekstra spesielt for oss nordmenn i år, da Renate Reinsve og resten av «Verdens verste menneske»-gjengen var å se på selve prisutdelingen.

Les alt om kjolen til vår norske skuespillerstjerne her.

Det ble dessverre ingen Oscar med hjem til Norge i natt, men festen fortsetter likevel – også for Renate Reinsve som strålte i Louis Vuitton nok en gang.

NYHETER

Oscar 2022: Se alle antrekkene

Det er nemlig nå det er duket for Vanity Fairs etterfest i Beverly Hills, og det er ofte her noen av de mest gøyale antrekkene dukker opp.

Mens Zendaya (25) var en skikkelig showstopper på Oscar, fikk hun og hennes «Euphoria»-kollegaer virkelig oppmerksomheten på Vanity Fair-festen. De viste at Y2K-feberen ikke er på vei bort med det første.

FRA SKJORTE TIL DRESS: Zendaya skiftet fra skjorte og glitrende skjørt til en stram dress i 90-tallsstil fra Valentino til etterfesten.

«Euphoira»-stjernene sørget også for en annen snakkis. Hunter Schafer (23) og Dominic Fike (26) gjorde nemlig sitt forhold «rød løper-offisielt».

NYTT PAR: Hunter Schafer i en figurnær kjole fra Rick Owens i batikkfarget denim med åpen rygg. Dominic Fike var ikledd en glitrende blazer og silkeskjorte for etterfesten. Som en liten accessoir holdt han en sigarett i hånden, og håret var farget blått. De to «Euphoria»-stjernene kom som et par på rød løper for første gang.
NETTING: Sydney Sweeney er kjent for sin rolle som «Cassie» i TV-serien. På Oscar-etterfesten kom hun i kjole med blekt rosa skjørt med sølvfarget nettingtopp fra Miu Miu som ga oss passelig med «Euphoria»-vibber.
SILKE: Barbie Ferreira var kledd i en flagrende silkekjole i striper fra Fendis nyeste kolleksjon.
KREMFARGET: «Euphoria»-skuespiller Maude Apatow i en kremfarget Saint Laurent-kjole på den røde løperen.

En annen som virkelig fanget vår oppmerksomhet var skuespiller Anya Taylor-Joy. Hun hadde dekket til ansiktet med netting.

TRANSPARENT: Anya Taylor-Joy i en transparent kjole fra Christian Dior. Hun stylet den med dramatisk make-up og stram frisyre. Over ansiktet hadde hun et lag av netting.
IØYNEFALLENDE: Tilbehøret til Anya Taylor-Joys Dior-kjole besto blant annet av dette nettingsløret. For et blikkfang!

Se alle antrekkene fra Oscar-nachspielet hos Vanity Fair her:

GLITRET: Renate Reinsve i ny kjole fra Louis Vuitton.
NYHETER

Sjekk Reinsves party-antrekk

KIM MED SLEP: Kim Kardashian var kledd i en figurnær kjole fra Balenciaga med slep. Antrekket hadde også matchende hansker.
KREMFARGET: Den babyrosa Oscar-kjolen til Zoë Kravitz ble byttet ut til fordel for en kremhvit lang kjole fra Saint Laurent. Den korte pixie-frisyren beholdt hun gjennom kvelden.
WOW-ØYEBLIKK: Dakota Johnson stjal showet med denne Gucci-kreasjonen.
FRA KORT TIL LANG: Kristen Stewart vakte oppsikt i minishorts på Oscar-løperen. Til etterfesten skiftet hun til lang blondekjole, også den fra Chanel.
HEFTIG: Emily Ratajkowski i en tettsittende oransje korsett og langt svart skjørt. Antrekket er designet av Armani Privé.
DRAMATISK: Kendall Jenner i en dramatisk kreasjon fra Balenciaga.
SPESIELT DESIGN: Skuespiller Julia Fox, som tidligere var sammen med Kanye West, i en sort skinn-kreasjon fra Han Kjøbenhavn. Legg særlig merke til hånden rundt halsen hennes, og den hårete vesken.
FJÆR: Suki Waterhouse i en glitrende drapert kjole med fjærkant.
AVSLAPPET: Den gule dressen til Donald Glover skilte seg ut fra de mer stivpyntede antrekkene. Han så avslappet og kul ut på etterfesten til Vanity Fair.
KLAR FOR FEST: Glitrende sølv slår aldri feil på fest! Camila Mendes traff virkelig med denne looken.
MASSE VOLUM: Vivenne Westwood-kjolen til Paris Jackson gjorde virkelig litt ut av seg.
OSCAR-VINNER: Det ble en stor kveld for artisten Billie Eilish. Sammen med broren Finneas, vant de Oscar for beste låt. Tidligere denne kvelden så vi Eilish i en voluminøs, svart kjole. Til etterfesten fortsatte hun med samme farge, men gikk for noe kortere med chunky boots.
SKJØNN I GRØNN: Natalie Portman i en mørk grønn kjole fra Christian Dior.
VENTER BARN: Joe Jonas i en glitrende dress, mens kona Sophie Turner stilte i en rød kjole fra Louis Vuitton på etterfesten. Paret venter sitt andre barn sammen.
GLITRET: Tennisspiller Serena Williams i en kort glitrende kjole. Hun holdt resten av looken enkel.
KLEDD I VERSACE: Daisy Edgar-Jones.
DRISTIG: Svenske Elsa Hosk i et dristig antrekk.
NUDE: Hailey Bieber i en nude kjole med cut out rundt midjen fra Saint Laurent. Rundt armene hadde hun solide gullsmykker.
BABYROSA: Megan Thee Stallion i en babyrosa kjole med slep og utskjæringer rundt hoftene.
GLAMORØS: I en sort Carolina Herrera-kjole stylet med smykker i sølv så skuespiller Kate Hudson glamorøs ut på Vanity Fair-etterfesten.
TURKIS: «This Is Us»-skuespiller Sterling K. Brown ikledd en dress om ga oss skikkelig vintage-vibber!
KREMFARGET: Amy Schumer i en kremfarget, gulvlang kjole. Hun kom sammen med ektemannen Chris Fischer.
PALJETTER: Alexandra Daddario i en paljettkjole med dyp utringning fra Carolina Herrera.
SKULDER-DETALJER: Legg merke til hvordan Rebel Wilsons glitrende kjole legger seg over skulderen hennes. Det blir som et ekstra smykke til antrekket!
RØDE PALJETTER: Sheila Atim i rød paljettkjole og røde lepper.
SØSTER-TRIO: Este Haim og Danielle Haim var nok stolte av sin Oscar-nominerte søster Alana Haim (i midten) denne kvelden. De tre var som alltid velkledde på den røde løperen.
VISTE HUD: Ikledd en sort body med gjennomsiktig kjole så britiske Kate Beckinsale ut som en skikkelig Hollywood-stjerne.
SHOWSTOPPER: Gjennomsiktig skjørt, voluminøse ermer og ekstravagante smykker var bare noen av detaljene som var en del av antrekket til Alessandra Ambrosio.
SMÅ FORANDRINGER: Tidligere denne Oscar-kvelden så vi Hudgens i en annen svart, glitrende kjole. Til Vanity Fair-etterfesten lot hun håret falle og gikk for et litt annerledes kjole.
DETALJRIKT: Lori Harveys iøynefallende kjole fikk virkelig fart på blitsregnet. Hun ankom etterfesten sammen med kjæresten Michael B. Jordan.
FRA ROSA TIL SVART: Oscar-utdelingen startet for Lily James’ del med en romantisk, rosa kjole. Til etterfesten byttet hun ut den til fordel for en mer dramatisk look i svart.
TODELT: Dolce & Gabbana kombinerte gult og sølv i kjolen til Mindy Kaling. Legg merke til de høye platåskoene hun brukte sammen med kjolen.
STROPPLØS: Carolina Herrera er designeren bak den stroppløse, blå kjolen til Jessica Alba.
FESTSTEMT: Da Sofia Vergara (t.h.) skulle velge årets kjole, falt valget på den mindre kjente designeren Mark Zunino. Kjolen satt som støpt på «Modern Family»-skuespilleren. Ektemannen Joe Manganiello gikk for en klassisk, svart smoking.
EN ARM: «Never Have I Ever»-stjernen Maitreyi Ramakrishnan gikk for en gullfarget kjole med en arm.
STILIG DUO: Ekteparet Dwayne Wade og Gabrielle Union valgte grønt og brunt til årets Oscar-etterfest.
Publisert:

Finn mer innhold om: