Emily Blunts «vulva-kjole» vekker oppsikt

ASSOSIASJONER: Emily Blunt poserer med prisen hun vant under SAG Awards. Men det er den rosa kjolen som får mest oppmerksomhet. Foto: AFP.

Skuespilleren (35) får oppmerksomhet for en kjole som kan minne om det kvinnelige kjønnsorganet.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Først var det det mye omtalte «vulva-skjerfet» til 7000 kroner. Nå er det en designerkjole som havner i medienes søkelys for å ligne på det kvinnelige kjønnsorganet.
Lady Gaga stjal kanskje showet under SAG Awards søndag kveld, men det er Emily Blunt som stjeler overskriftene og oppmerksomheten i sosiale medier.

Blunt var kledd i en figurnær, rosa kjole med volanger på skuldrene. Og det er nettopp volangene på skuldrene som får folk til å trekke paralleller til det kvinnelige kjønnsorganet.

– Emily Blunt fikk folk til å snu seg under Screen Actors Guild Awards i en rosa kjole med rysjer som så ut som, vel, en vagina, skriver Huffington Post.

PÅ RØD LØPER: Skuespiller Emily Blunt. Foto: AFP.

Kjolen som nå får stor oppmerksomhet er designet av Michael Kors.

– Hvem startet ryktene om at Emily Blunt bruker en kjønnsleppe, skriver en bruker.

– Emily Blunts kjønnsleppekjole er ALT, skriver en annen.

– Vaginakjolen er utsolgt, skriver en tredje.

NYHETER

Se alle antrekkene fra SAG Awards.

Blunt vant prisen for «Beste kvinnelige birolle» for sin innsats i filmen «A Quiet Place» under utdelingen søndag kveld.

Da hun tok imot prisen holdt hun en rørende tale som førte til at flere måtte tørke tårene, inkludert ektemannen John Krasinski som har regi på filmen hun vant pris for.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.