Ukjent modell stjal rampelyset fra Golden Globes-stjernene

KUPPET BILDET: Kelleth Cutbert var i bakgrunnen på bildene av en rekke kjendiser på Golden Globes. Her med Idris Elba og forloveden Sabrina Dowre. Foto: Getty Images

Da Hollywoods største stjerner gikk nedover den røde løperen, var det en helt annen som stjal showet. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Natt til mandag norsk tid var det duket for Golden Globes utdelingen i Los Angeles. Den røde løperen var full av Hollywoods største stjerner som Lady Gaga, Bradley Cooper, Julia Roberts og Sandra Oh.

KJENDIS

Lady Gagas ville kjole på Golden Globes

Det er imidlertid en helt ukjent kvinne som har blitt mest snakket om i ettertid. Kelleth Cuthbert, som jobbet på eventet for å dele ut Fiji-vann på den røde løperen, dukket nemlig opp i bakgrunnen på flere bilder av kjendisene – med en perfekt posering.

TITTEI: Nicole Kidman var muligens ikke klar over at en fotograf knipset, men det var Kelleth Cutbert. Foto: Getty Images

Cuthbert, som til vanlig jobber som modell og skuespiller i reklamefilmer, forteller til People at hun ikke mente å stjele rampelyset fra stjernene. Men modellinstinktene hennes tok rett og slett over.

– Det er kameraer over alt. Det har ikke noe å si hvor du står, for du vil synes på bilder uansett. Du må ha et bra ansikt hvis du skal gå i bakgrunnen hele tiden.

PERFEKT POSERING: Kelleth Cuthbert sammen med Judy Greer på den røde løperen. Foto: Getty Images

Cuthbert var på bildene av blant andre Judy Greer, Idris Elba og Dakota Fanning og Nicole Kidman – men det var én som var hennes favoritt: Jim Carrey.

NYHETER

Historiens beste Golde Globe-antrekk

– Jeg elsker bildet med Jim Carrey. Jeg elsker arbeidet hans. Jeg vokste opp med filmene hans og synes det var veldig morsomt å se meg selv i bakgrunnen på bildet av han, sier hun til People

FAVORITT: Bildet med Jim Carrey er Kelleth Cuthberts favoritt. Foto: Getty Image

Reklamestunt

Om det var et bevisst reklamestunt fra Fiji Water sin side er ukjent, men vannprodusenten er kjent for strategisk produktplassering ifølge Vox. Fiji Water har vært offisiell sponsor for Golden Globes siden 2015.

Den amerikanske vannprodusenten har tidligere fått heftig kritikk fordi mange innbyggere på øya Fiji ikke har tilgang til rent drikkevann. De har også blitt stemplet som lite bærekraftig ved å selge vann i plastflasker som sendes verden rundt.

– Få anser det som bærekraftig å transportere dette produktet tusenvis av mil for menneskelig konsum når godt drikkevann allerede er lett tilgjengelig, sier sosiologiprofessoren Jessica Schad, som har studert Fiji Waters innvirkning på samfunnet, til Vox.

Publisert: