Fashion Awards: Lille-Beckham og Mia Regan imponerte på rød løper

RØD LØPER-DEBUT: Kjæresteparet Romeo Beckham og Mia Regan dukket opp på årets Fashion Awards i London. Dette er den første gangen vi ser Regan en slik tilstelning.

Paret matchet under sin rød løper-debut. Se alle antrekkene fra Fashion Awards her!

Publisert:

Den røde løperen i Royal Albert Hall i London ble mandag kveld rullet ut for å ta imot motebransjens største designere og kreatører under årets Fashion Awards. Kim Jones, som er designer for både Dior Men og Fendi, stakk av med prisen «årets designer». Tommy Hilfiger fikk årets hederspris. Til stede var selvfølgelig også flere kjente fjes, deriblant Romeo Beckham (19) og kjæresten Mia Regan (19).

Paret, som har vært sammen siden 2019, gjorde sin rød løper-debut denne feststemte kvelden. Romeo Beckham har nok sett en og annen rød løper før, men dette var influencer/modell-kjærestens første.

MATCHET: Romeo Beckham og Mia Regan matchet i svart på den røde løperen. Regan hadde leid sitt antrekk for anledningen, og hadde fått råd av svigermor Victoria Beckham.

Ifølge Vogue gikk Regan for et leid antrekk til prisutdelingen. Den unge stjernen hadde på seg en svart kjole med dyp utringning med et kjede som matchet til, samt en gul veske som satte prikken over i-en. Vanligvis er vi vant til å se influenceren kledd i antrekk som gir mer Y2K-vibber.

– Jeg ville dytte meg selv ut av komfortsonen, forteller hun til Vogue.

Parets antrekksvalg denne kvelden har blitt laget merke til av medier verden over. DailyMail skriver at «de strålte» på den røde løperen, og beskrev Beckhams look som «stilig», mens Regan «så utrolig ut».

LEID ANTREKK: Mia Regan er glad i vintage og går gjerne for brukt tøy. Denne gangen ble det et leid antrekk til hennes rød løper-debut.

Før prisutdelingen fikk Mia Regan også med seg noen gode tips av svigermor Victoria Beckham. Hun forteller at hun gjerne prater med henne om klær og sminke.

– Bare det å snakke med henne om hva jeg skal ha på meg, hvilke negler og sminke jeg skal gå for ... Det er fint å ha et slikt forbilde.

Men flere av stjernene hadde også hentet frem fargesprakende antrekk, blomstermønster og kjoler med massivt volum. Se resten av antrekkene her:

RED HOT: Den svenske modellen Elsa Hosk hadde på seg Richard Quinn for anledningen. De røde, lange hanskene plukket opp fargen på rosene på kjolen hennes.
SOM EN BLOMST: Cindy Bruna ankom Fashion Awards iført en jakke/kjole som pakket henne inn som en blomst. Det hele ble selvfølgelig toppet med et blomstrete mønster på plagget.
MATCHY MATCHY: Priyanka Chopras Richard Quinn-look besto av en ettersittende, blomstrete drakt med matchende boots og en kåpe med langt slep i samme mønster.
BUDSJETT: Svenske Zara Larsson kom kledd i antrekk fra H&Ms nye kolleksjon.
MØRKEBLÅTT: Gillian Andersons vide, mørkeblå kjole er fra det franske merket Chloé.
Y2K: Dua Lipa i en minimalistisk kjole fra Maximillian med løse ermer og choker.
KNÆSJ: Gabrielle Union med voluminøs og iøynefallende kjole signert Valentino.
HELDRESS: Hailee Steinfeld hadde jumpsuit i glitrende paljetter fra H&M.
BLONDER: Leomie Anderson var kledd i en gjennomsiktig blondekjole fra Valentino.
JUMPSUIT: Lily Allen var kledd i jumpsuit fra Fendis nyeste kolleksjon.
BOBLEKJOLE: Winnie Harlow hadde antrekk i boblestoff.
MARKERT: Billy Porter gikk som vanlig ikke under radaren. Han hadde en glitrende kjole med hundetannmønster og markerte skuldre fra Richard Quinn.
TODELT: Addison Rae i havfrueformet kjole med korsett-topp.
ROSA: Greta Ferro i et skinnende rosa antrekk.
DRAPERT: Shanina Shaik i en glitrende og figurnær kjole.
DRØMMENDE: Poppy Delevingne i kjole med tyll.
VOLUM: Influencer Jessica Wang kom i en off shoulder-kjole i tyll.
Publisert: