Pharrell Williams blir Louis Vuitton-designer

NY LOUIS VUITTON-DESIGNER: Pharrell Williams har kapret jobben som «creative director» for herreavdelingen til det anerkjente merket.

– Vil uten tvil føre Louis Vuitton mot et nytt og spennende kapittel.

Publisert:

Louis Vuitton har utnevnt en ny designer for sin herreavdeling. Det er artisten Pharrell Williams (49) som skal designe de fremtidige kolleksjonene for det anerkjente, franske motehuset.

Williams tar over jobben etter Virgil Abloh, som gikk bort november 2021.

NYHETER

Stjernedesigner Virgil Abloh (41) er død

Solbriller er blitt en viktig del av looken til Williams – spesielt disse brillene. I januar 2022 fikk han gjennomgå på sosiale medier da han møtte opp på et motevisning med dem. Hele innfatningen er nemlig av store, dyrebare diamanter, og var et samarbeid med Tiffany’s & Co. Brillene er nokså like et par fra det såkalte Mughal-dynastiet, og flere mente Tiffany’s hadde kopiert de antikke brillene. Williams har ikke kommentert kritikken, og har siden den gang brukt brillene ved enhver anledning. Her er han i november 2022.

På Instagram skriver Louis Vuitton til sine 51 millioner følgere at Williams’ første kolleksjonen skal vises frem i juni under moteuken i Paris.

– Pharrell Williams er en visjonær og hans kreative univers strekker seg fra musikk til kunst og mote. Han har de siste 20 årene etablert seg som en globalt, kulturelt ikon, skriver det franske motehuset på Instagram.

Selv om nyansettelsen kan virke overraskende for mange, har artisten jobbet tett med merket i både 2004 og 2008.

– Hans kreative visjon vil uten tvil føre Louis Vuitton mot et nytt og veldig spennende kapittel, sier Louis Vuitton-CEO Pietro Beccari gjennom Instagram-innlegget.

Williams er også en av grunnleggerne bak street-merket Billionaire Boys Club. Han har også tidligere samarbeidet med både Adidas og Chanel.

Likevel er det nok mange som kjenner han igjen fra de mange hit-låtene han har skapt. Pharrell Williams nemlig en over 20 år lang karriere som musiker og produsent. Han har blant annet gjort stor suksess med låten «Happy», men har også hatt svært så fruktbare samarbeid med andre artister.

Han har blant annet jobbet sammen med Robin Thicke om låten «Blurred lines», og tok verden med storm sammen med Daft Punk og låten «Get Lucky».

Artisten har vunnet 13 Grammy-priser, vært dommer på den amerikanske versjonen av «The Voice», og ble Oscar-nominert for låten «Happy», som var soundtracket til filmen «Despicable Me 2».

Pharrell Williams har opplevd mye suksess i musikkbransjen. Nå er det motebransjen som står for tur. Her opptrer han på «Something in the Water»-festivalen i 2022.
Publisert:

Finn mer innhold om: