Hertuginne Meghan blir gjesteredaktør i Vogue

MOTEIKON: Hertuginne Meghan skal være gjesteredaktør i septemberutgaven av britiske Vogue. Foto: SussexRoyal/PA Wire/Handout via REUTERS

Hertuginne Meghan (37) skriver historie som den første gjesteredaktøren i britiske Vogues septemberutgave.

Knut Arne Hansen
Publisert:

Det bekreftet Buckingham Palace søndag kveld. I en instagrampost fra den offisielle kontoen til hertugen og hertuginnen av Sussex skriver de:

– Vi er stolte av å annonsere at hennes kongelige høyhet, Hertuginnen av Sussex, er gjesteredaktør i septemberutgaven av britiske Vogue.

Teksten ligger sammen med et bilde av forsiden til utgaven:

FORSIDEN: Her er forsiden på septemberutgaven av britiske Vogue. Adwoa Aboah, Adut Akech, Ramla Ali, Jacinda Ardern, Sinead Burke, Gemma Chan, Laverne Cox, Jane Fonda, Salma Hayek Pinault, Francesca Hayward, Jameela Jamil, Chimamanda Ngozi Adichie, Yara Shahidi, Greta Thunberg og Christy Turlington Burns.

Videre står det at Meghan de siste syv månedene har samarbeidet med sjefredaktør i britiske Vogue, Edward Enninful, for å skape en utgave med fokus på verdiene, historiene og menneskene som påvirker verden i dag.

– Gjennom dette håper jeg dere vil følge styrken i samholdet til det mangfoldige utvalget av kvinner som er valgt ut til denne forsiden, sier hertuginnen i en pressemelding ifølge ABC News.

– Jeg håper leserne føler seg like inspirert som meg av «Forces for Change» som de finner i denne utgaven.

KJENDIS

Hertuginne Meghans stilutvikling

I utgaven vil det blant annet være et stort intervju mellom hertuginnen og Michelle Obama, prins Harrys møte med antropologen doktor Jane Goodall, artikler skrevet av Brené Brown, Jameela Jamil og mange andre, skriver Sussex Royal på Instagram.

– Å ha landets mest innflytelsesrike personlighet som gjesteredaktør har vært en ære, en fornøyelse og en herlig overraskelse, sier sjefredaktør Enninful i en uttalelse.

Videre forteller han at Meghan var fast bestemt på å fokusere på kvinner hun beundrer.

Magasinet vil være i salg digitalt fra 2. august.

Publisert:

Finn mer innhold om: