Margot Robbie fortsetter å imponere på den røde løperen

NY ROLLE: Margot Robbie spiller rollen som skuespiller Sharon Tate i storfilmen «Once Upon A Time... In Hollywood». Foto: Doug Peters/EMPICS/PA Photos.

Skuespilleren (29) har latt seg inspirere av Sharon Tate.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Den nye storfilmen «Once upon a time ... in Hollywood» har den siste tiden hatt premierer flere steder i verden. Historien i filmen er lagt til 1969, og det har Robbie, som spiller rollen som skuespiller Sharon Tate, også vist på den røde løperen.

Tirsdag var det duket for premiere i London, og Robbie var kledd i en kjole i en brent orange-farge fra Oscar de la Renta. Kjolen har en prislapp på rett i overkant av 75.000 kroner og er fra merkets høstkolleksjon.

RETRO GLAM: Margot Robbie var kledd i en luftig kjole med tydelige retro-referanser. Kjolen ble kombinert med gulldetaljer på sko og veske, og øredobber fra Chanel. Foto: Doug Peters/EMPICS/PA Photos.

Robbie spiller rollen som skuespilleren Sharon Tate, og har den siste tiden vist at hun lar seg inspirere av Tate under promoteringen av filmen.

MED I FILMEN: Sharon Tate (t.v.) blir spilt av Margot Robbie.

Regissør Quentin Tarantino (56) har inkludert Tate og hennes ektemann, regissøren Roman Polanski, i filmen. Den unge, vakre skuespilleren Sharon Tate ble drept av Charles Manson i 1969 i et drap som rystet Hollywood.

Fiksjonsfilmen handler om Rick Dalton, spilt av Leonardo DiCaprio, en tidligere skuespiller i en westernserie, og hans stuntmann Cliff Booth, spilt av Brad Pitt. Dette er første gang Pitt og DiCaprio spiller mot hverandre. De to er naboer med Tate og Polanski i filmen.

CASUAL OG COOL: Brad Pitt var kledd i en avslappet dress med oppkneppet skjorte. Foto: Doug Peters/EMPICS/PA Photos.
SOLBRILLER PÅ: Leonardo DiCaprio i stram dress. Foto: Doug Peters/EMPICS/PA Photos.
VILL KREASJON: Lena Dunham spiller også i filmen. Hun var kledd i en paljettkreasjon med fjær under premieren i London. Foto: Doug Peters/EMPICS/PA Photos.

Les også: Drapene som rystet Hollywood: Historien om Charles Manson

Margot Robbie har også tidligere imponert på den røde løperen under promoteringen av filmen.

SPESIALDESIGN: Under premieren i Los Angeles stilte Robbie i en spesialdesignet kjole fra Chanel. Foto: Jennifer Graylock/Pa Photos.
KARAKTERISTISK FRISYRE: Margot Robbie dukket opp med kjole fra Chanel og med håret flettet på samme måte som Sharon Tate under filmfestivalen i Cannes. Tate hadde de samme flettene under filmfestivalen i 1968. Foto: Doug Peters/EMPICS/PA Photos.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.