Bebe Rexha sier designere ikke vil kle henne opp fordi hun er for stor

GRAMMY-NOMINERT: Artist Bebe Rexha er frustrert i jakten på en kjole hun kan bruke på den røde løperen under Grammy-utdelingen. Foto: AP.
GRAMMY-NOMINERT: Artist Bebe Rexha er frustrert i jakten på en kjole hun kan bruke på den røde løperen under Grammy-utdelingen. Foto: AP.

Bebe Rexha (29) raser etter at hun opplevde at designere ikke vil kle henne opp til Grammy Awards på grunn av størrelsen hennes.

Grammy-utdelingen i februar blir spesiell for Bebe Rexha da hun er nominert i to kategorier i den høythengende prisutdelingen.

Men det er ikke uten problemer at hun gjør seg klar til den store festkvelden.
I forkant av de store prisutdelingene er det vanlig at kjendiser låner eksklusive kjoler de kan bruke på den røde løperen.

Men for Bebe Rexha har det ikke vært enkelt å finne antrekk. I en video på Instagram går hun hardt ut mot designere som mener hun er for stor til å bruke deres design.

– Jeg ble endelig nominert til Grammy-utdelingen, og det er det kuleste som har skjedd. Teamet mitt har kontaktet store designere, og de vil ikke kle meg opp fordi jeg er for stor. Om en størrelse 36/38 er for stor, vet jeg ikke hva jeg skal si. Da vil jeg ikke bruke kjolene deres, sier hun i videoen og legger til:
– Det er galskap! De sier at kvinner som er over en størrelse 38 ikke er vakre og ikke kan bruke kjolene deres. Fuck you, jeg vil ikke bruke de jævla kjolene deres, raser artisten uten å nevne hvilke designere hun sikter til.

FÅR IKKE KJOLE: Bebe Rexha raser etter at designere ikke vil låne henne en kjole på grunn av størrelsen hennes. Foto: AP.
FÅR IKKE KJOLE: Bebe Rexha raser etter at designere ikke vil låne henne en kjole på grunn av størrelsen hennes. Foto: AP.

I tillegg skriver Rexha til sine over 7,3 millioner følgere på Instagram at dette var noe hun var nødt til å lufte tankene sine om.

– Hvis du ikke liker stilen min eller musikken min er det én ting. Men ikke si at du ikke kan kle opp noen som ikke er en modell-størrelse. Styrk kvinner til å elske kroppene sine fremfor å få dem til å føle seg dårlige på grunn av størrelsen sin. Vi er vakre uansett størrelse. Liten eller stor!, skriver hun før hun avslutter:
– Jeg og min størrelse 38-bakdel skal fremdeles på Grammys.

I kommentarfeltet får Rexha støtte fra fansen og designeren August Getty som sier han gjerne vil kle henne opp.

Dette er ikke første gang stjerner sliter med å finne kjoler til de store prisutdelingene. Megan Mullally hadde det samme problemet som Rexha i forkant av at hun skulle lede SAG Awards.

Har du sett? Er Elise for tykk for kjedebutikkene?

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?