Madonna svarer på rumpeimplantat-rykter

POPSTJERNE: Etter en konsert i New York florerte det rykter om Madonna har operert bakdelen. Foto: Reuters

– Jeg har rett til å bestemme over min egen kropp, skriver Madonna på Instagram.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Madonna sjokkerte fansen med en overraskende opptreden på det berømte LHBT-utestedet Stonewall Inn i New York City på nyttårsaften. Hun sang blant annet hitten «Like A Prayer» fra 1989 og coveret Elvis Presleys «I Can't Help Falling In Love». Hun hadde også med seg sønnen David Banda (13) på scenen som spilte gitar.

Men det er ikke bare konserten som fikk oppmerksomhet. Det begynt også å florere rykter om den 60 år gamle popstjernen hadde lagt seg under kniven for å få en større bakdel.

NYHETER

Reiste til Tyrkia for rumpeløft – døde på operasjonsbordet

Fans postet en rekke videoer og bilder av Madonna på Twitter hvor de påpeker at rumpen har blitt betydelig større siden sist.

untitled linkuntitled link

Kjendisbloggeren Perez Hilton la også ut en video av popstjernen fra konserten som fyrte opp under spekulasjonene.

Torsdag tok Madonna til Instagram for å svare på ryktene:

– Jeg søker ingens godkjennelse. Jeg har rett til å bestemme over min egen kropp som alle andre. Tusen takk 2019. Dette kommer til å bli et fantastisk år, skriver Madonna under et bilde av seg selv fra nyttårsaften.

Madonna har vært en forkjemper for LHBT-miljøets rettigheter i en årrekke, og er Stonewall Inn sin ambassadør i det det legendariske utestedet går inn i sitt 50. år. Da hun ankom konserten åpnet hun med en tale.

NYHETER

Lourdes gjorde som mamma Madonna

– Hvis vi virkelig ser og virkelig tar oss tiden til å bli kjent med hverandre, så finner man ut at vi alle blør den samme fargen og vi alle trenger å elske og bli elsket. Nå som vi står her sammen i kveld, la oss huske hvem og hva vi kjemper for. Vi kjemper for oss selv. Vi kjemper for hverandre. Men det viktigste av alt, vi kjemper for kjærligheten, sa popstjernen under talen.

Publisert: