Nyforlovet Pippa strålte i lekker silkekjole

STRÅLTE: Pippa viste seg for første gang etter forlovelsen på Frost Family-sommerfest. Foto: Getty Images
STRÅLTE: Pippa viste seg for første gang etter forlovelsen på Frost Family-sommerfest. Foto: Getty Images

Hertuginne-søsteren oste av feminine vibber i en britisk designerkjole. 

Mandag ankom Pippa Middleton (32) den årlige «Frost Family»-sommerfesten i London, hvor det samles inn penger i samarbeid med British Heart Foundation.

Pippa hadde for anledningen på seg en feminin sommerkjole i lyse pastellfarger av rosa og blått. Kjolen fra det britiske klesmerket L.K Bennet hadde blomsterprint og var av hundre prosent silke.

Både Pippa og hertuginne Kate er store støttespillere for britisk mote og har flere ganger blitt sett i kjoler fra det London-baserte klesmerket.

Silkekjolen Pippa hadde på seg under gårsdagens sommerfest er den samme konen til tennisspiller Andy Murray, Kim Murray, hadde på seg under ektemannens Wimbledon-finale tidligere i måneden. På tribunen under Wimbledon-finalen var det derimot hertuginne Kate som stjal showet, men Pippa fanget også oppmerksomheten vår i løpet av den populære tennisturneringen.

Pippa er forlovet

Pippa kom på sommerfesten sammen med prinsesse Eugenie og de to så ut til å trives godt i hverandres selskap. Spesielt Pippa så strålende fornøyd ut da hun poserte fremfor presseveggen, mens hun holdt på en stor hemmelighet.

Blant annet Daily Mail og Vogue skriver mandag at Pippas kjæreste James Matthews (40), gikk ned på kne forrige helg under en romantisk tur i Nasjonalparken «Lake District» i Cumbria i Storbritannia.

Pippa og James tok seg god tid til å bekrefte forlovelsesryktene og under sommerfesten holdt Pippa ringefingeren godt skjult bak ryggen.
Tirsdag skriver BBC at Pippa endelig har kunngjort forlovelsen og en talsmann fra Kensington Palace forteller at Prins William og hertuginne Kate er kjempeglad for nyheten.

BBC skriver at bryllupet til Pippa og James blir en gang iløpet av neste år.

SKJULTE HÅNDEN: Pippa og prinsesse Eugenie på gårsdagens sommerfest. Foto: Getty Images
SKJULTE HÅNDEN: Pippa og prinsesse Eugenie på gårsdagens sommerfest. Foto: Getty Images

Hvordan var din opplevelse i dag?