Designerantrekk, sminke og tilbehør: Alt om Caitlyn Jenners Vanity Fair-look

I'M FREE: Caitlyn Jenner, tidligere kjent som Bruce Jenner, kom mandag kveld ut som kvinne på coveret til Vanity Fair. Foto: NTB scanpix, Annie Leibovitz/Vanity Fair via AP

Caitlyn Jenner (65) er iført intet mindre enn syv ultraglamorøse designerantrekk på Vanity Fair-bildene tatt av Anne Leibovitz.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

«Breaking the internet» fikk nylig en ny betydning, da Caitlyn Jenner - tidligere Bruce Jenner - introduserte seg selv for verden mandag kveld. Twitter-kontoen fikk over én million følgere på under fire timer, og satt dermed verdensrekord, mens bildene som ble lekket fra Vanity Fair gikk sin seiersgang på sosiale medier.

MinMote har selvsagt studert bildene (som er tatt av en av verdens mest kjente motefotografer) nøye, og kan slå fast at Jenner er kledd opp i noen av de hotteste desigerplaggene som finnes akkurat nå.

LUKSUSGARDEROBE: Jenner var iført antrekk fra Agent Provocateur, Trashy Lingerie, Halson Heritage, Zac Posen, Herve Legér og Donna Karan. Foto: NTB scanpix, Annie Leibovitz/Vanity Fair via AP

Magasinet kommer ut 9. juli i USA og inneholder i tillegg til den eksklusive moteserien et stort intervju over 22 sider, skriver Vanity Fair. Selve shooten ble gjort i Jenners hjem i Malibu over to dager og stylet av Jessica Diehl.

Inspirert av Jackie Kennedy

Til VF forteller Diehl at Caitlyn og henne selv lot seg inspirere av gamle Hollywood-stjerner før fotograferingen.

- Vi lot oss inspirere av Lauren Bacall, filmen The Thomas Crowne Affair og folk jeg synes ser bra ut på den røde løperen. Gamle Hollywood-bilder av for eksempel Jackie Kennedy er aldri feil, sa Diehl i et intervju med magasinet.

Jenners glamsquad bestod av kjendisfrisøren Oribe, makeup-artisten Mark Carrasquillo og den anerkjente manikyristen Deporah Lippmann, som er Kardashian-søstrenes faste.

Les også:Slik legger du perfekte smokey eyes

Her er MinMotes ultimate oppsumering av Jenners Vanity Fair-antrekk:

1. Silkekorsettet

Selve coverantrekket er et spesialsydd offwhite silkekorsett ved navn «Edy Corset» fra det amerikanske undertøysmerket Trashy Lingerie, som koster i overkant av 1500 kroner. Den hvite trusen er fra det samme merket.

Stylisten forteller at antrekket ikke var ment som utfordrende eller risky, men ærlig og ekte.

- Antrekket skulle understreke en slags renhet som formidlet; «dette er det som skjer. Her er jeg».

Undertøysmerket har tidligere kledd opp A-kjendiser som Sandra Bullock, Drew Barrymore, Mila Kunis, Emma Stone, Charlize Theron og Natalie Portman.

Les også:Her shopper du det fineste undertøyet på nett


2. Blondekorsettet

Et av de mest omtalte bildene fra moteserien er nærbildet av Caitlyn i nok et brennhett korsett fra verdens mest sexy undertøysmerke: Agent Provocateur. Blodene er laget av chiffon og superstrech, og den innebygde BH-en har en balconette-form for en skikkelig får en va-va-voom-effekt. Diamantøredobbene er fra Norman Silverman. Korsettet koster 7500 kroner.

3. Havfruekjolen

Kjolen som har fått mest oppmerkosmhet hittil er en svart lang kreasjon med bare skuldre og havfruefasong fra Zac Posen. Kjolen er fra Core Classic-kolleksjonen som designeren lager i forskjellige farger hver sesong. På Bergdorf Goodman koster kjolen i overkant av 55.000 norske kroner.

Til Glamour uttalte Posen at han var beæret over å få være en del av moteserien.

- Jeg er veldig stolt over å bli inkludert i et slik historisk øyeblikk, foreviget av ikoniske Annie Lebovitz. Jeg tror det viktigste budskapet med dette er a man må være seg selv og føle seg vakker i sin egen kropp uansett hva, sier Posen til magasinet.

Luksusdesigneren la også ut dette bildet på Instagram-profilen sin:

4. Paljettkjolen

Den mest glamorøse av kjolene er fra Badgley Mischka og er dekket av paljetter i gull. Kjolen har ingen utringning, men til gjengjeld en råsexy drapering i ryggen. Tilbehøret er smykker fra Norman Silverman, ifølge E News. Gullkjolen har en utsalgspris på litt over 5400 kroner på nettbutikken Lord & Taylor.

untitled link

5. Femme fatale-kjolen

Caitlyn poserer også sittende i en bil i en knallrød kjole fra den amerikanske designeren Donna Karan. Cat eye-solbrillene er fra Dita og clutchvesken fra eksklusive Ferragamo. Den figurnære kjolen er laget av viscose og bomull og rekker rett over kneet - og ikke overrasskende er kjolenutsolgt på nettbutikken til Saks Fith Avenue.

Les også:MinMote-Martines sommerfavoritter

6. Gallakjolen

Den kanskje råeste kjolen i hele moteserien, er en tettsittende gullkjole med både splitt og utringning fra kjendisfavoritten Halston Heritage. Stylisten har tatt den litt retro looken helt ut, med frekke gullsandaler og rødlakkerte tånegler.

untitled link

7. Drakten

Det mest sofistikerte antrekket er et svart bandageantrekk fra ikoniske Hervé Legér. Skjørtet og toppen er laget av superelastisk spantex, nylon og bomull , og skaper den tettsittende, nærmest påmalte, effekten som Légér er så kjent for. På venstre lillefinger glitrer en eksklusiv ring fra Vhernier og øredobber fra Monica Rich Kosann.

untitled link
Publisert: