Sjekk Dolce & Gabbanas ville visning

EKSTRAVAGANT: Slik så det ut utenfor The Metropolitan Opera House ved Lincoln Center i New York da Dolce & Gabbana viste sin Alta Moda-kolleksjon. Foto: Getty Images.

Designerduoen hentet inn stjernelag for å hylle New York.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Domenico Dolce (59) og Stefano Gabbana (55) som står bak merket Dolce & Gabbana har brukt helgen i New York.

De startet med å vise sine eksklusive smykker på fredag, før de viste en vårkolleksjon for menn på lørdag og avsluttet med en vill motevisning på The Metropolitan Opera søndag kveld.

NYHETER

To norske modeller gikk for Dolce & Gabbana i Milano

Kolleksjonen som ble vist søndag kveld var en såkalt «Alta Moda»-visning, altså det italienske ordet for haute couture, og var en hyllest til motebyen New York.

Med seg på visningen hadde designerne fått supermodeller som Naomi Campbell, Ashley Graham, Joan Smalls og Karlie Kloss.

Merket er kjent for sitt ekstravagante design, og visningen i New York var selvfølgelig intet unntak. Kolleksjonen hadde flere tydelige referanser til kjente landemerker i byen som Chrysler Building, det amerikanske flagget og Frihetsgudinnen.

Under visningen dukket også Dolce & Gabbana-yndlingen Lady Kitty Spencer, som er avdøde prinsesse Dianas niese, opp.

KJENDIS

Dette er prinsesse Dianas ukjente niese

NYHETER

Sjekk Dolce & Gabbanas spektakulære show på Sicilia

I publikum var flere kjendiser, men de som så ut til å få mest oppmerksomhet var Catherine Zeta Jones (48) og datteren Carys Zeta Douglas (14). Begge var kledd i antrekk fra Dolce & Gabbana. Mens Zeta Jones gikk for en gjennomsiktig blondekjole med korsett, hadde Zeta Douglas en off-shoulder topp og dressbukser. Mor og datter kom i matchende, høye sandaler.

MOR OG DATTER: Carys Zeta Douglas (t.v.) og moren Catherine Zeta-Jones dukket opp på Dolce & Gabbana-visning. Foto: Getty Images.

Dolce & Gabbana fortsetter sitt New York-stunt med å ta over klubben Boom Boom Room på mandag, mens de skal avslutte med en ny visningen i merkets butikk i shoppingområdet Soho.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.