Adriana Lima endret syn på nakenhet

BLIR SELEKTIV: Adriana Lima vil ikke kle av seg for en dårlig sak. Foto: Aly Song/Reuters.
BLIR SELEKTIV: Adriana Lima vil ikke kle av seg for en dårlig sak. Foto: Aly Song/Reuters.

Victoria's Secret modellen ble tilbudt å filme en sexy video, men nå tenker hun annerledes rundt når hun vil kle av seg. 

Adriana Lima (36) har vært en av Victoria's Secrets berømte engler siden 1999. Nå har undertøysmodellen annonsert at hun vil tenke annerledes når hun får tilbud om avkledde oppdrag.

«Jeg fikk et tilbud om en sexy film som skulle publiseres og deles på sosiale medier. Selv om jeg har gjort liknende ting mange ganger før, så forandret noe seg da en venn av meg fortalte at hun var misfornøyd med kroppen sin», skriver Lima på Instagram.

Frida Aasen: Slik var Victoria's Secret showet

Modellen skriver at samtalen fikk henne til å tenke på at hun hver dag våkner og lurer på hvordan hun ser ut. Da innså hun også at mange kvinner prøver å passe inn i det stereotype utseendet for kvinner som fremmes i sosiale medier, av samfunnet eller i motebransjen, skriver hun.

Se Adriana Lima vise frem BH verdt 12 millioner her:

«Jeg innså at det ikke er sånn jeg vil leve, og det fremmer heller ikke psykisk eller fysisk helse. Derfor har jeg valgt å forandre noe. Jeg vil ikke ta av meg klærne for en dårlig sak», avslutter 36-åringen.

Sara Sampaio: Langer ut mot blad som trykket nakenbilder mot hennes vilje

På bildet har hun også skrevet at hun vil forandre verden for barna sine.

Norske Harlem Alexander har stylet Victoria's Secret modellene, se hans private bilder fra bak scenen her:

Hvordan var din opplevelse i dag?