Ulrikke Lund gjør blogg-comeback

TILBAKE: Ulrikke Lund forteller til MinMote at hun føler seg kreativ og har lyst til å dele og inspirere igjen. Foto: Privat
TILBAKE: Ulrikke Lund forteller til MinMote at hun føler seg kreativ og har lyst til å dele og inspirere igjen. Foto: Privat

Femten måneder etter at Ulrikke Lund (26) la ned en av Norges mest populære blogger, er hun tilbake i bloggosfæren igjen.

Andre juledag i 2014 annonserte 26-åringen at hun skulle legge ned bloggen, som på det tidspunktet var en av Norges mest popuære og prisvinnende blogger.

I avskjedsinnlegget skrev hun blant annet at hun hadde et mål om å identifisere hva som var viktig for henne, og eliminere alt annet.

«Jeg vil jo gjerne bruke plattformen min til noe positivt, men får det ikke helt til å passe inn i puslespillet som er livet mitt akkurat nå. Så jeg trenger en pause for å finne ut av ting og redefinere hva jeg kan bidra med om jeg vil fortsette trykke publish i denne verdenen», skrev hun i innlegget.

Les også: Tallene som vipper «Fotballfrue» av bloggtronen

untitled link

- Føler meg kreativ

Nå, nesten ett og et halvt år senere er Lund tilbake i bloggbransjen under Ulrikkelund.net. Bloggen skal handle mer om mote, men også om kunst, litteratur og interiør.

Lund blogget tidligere under Bonniers bloggplattform «Stylista», men går nå over til United Influencers som har flere av Norges mest leste bloggere under seg.

Hun forteller til MinMote at hun synes det er veldig stas å blogge igjen.

- Jeg har hatt en etterlengtet femten måneders pause, og følte nå at timingen var rett for å starte igjen. Jeg føler meg kreativ og har lyst til å skape og dele bra innhold for gamle og nye følgere, sier Lund til MinMote.

Lund har tidligere gjort million-business av bloggingen, og vært åpen om kroppspress og plastiske operasjoner.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?