Kjendisene som bruker parykk

Er du lei av håret ditt og vil prøve noe nytt, men tør ikke å klippe det? Gjør som stjernene og prøv en parykk i stedet.

Mari Glans
Publisert:

Flere og flere kjendiser blir nå observert med parykk. Enten det er for en photoshoot, litt forandring av utseendet eller rett og slett på grunn av dårlig hårkvalitet, parykken gjør nå et lite comeback i moteverdenen. Nei, det er ikke snakk om de syntetiske og veldig synlige parykkene Britney Spears brukte etter at hun barberte av seg alt håret. Parykkene som gjelder er laget av ekte hår og ser helt naturlige ut når de er festet ordentlig på. Mange av de største stjernene bruker parykk uten at vi er klar over det.

De siste i rekken av stjerner som utforsker parykkmulighetene er Lauren Conrad og Kim Kardashian. Lauren Conrad gjorde nettopp en photoshoot for magasinet Harper's Bazaar og ble stylet i en brun parykk med en lang bob-frisyre.

MinMote.no - Norges største moteside

Kim Kardashian ble nylig stylet av kjendisfrisøren Ken Paves og endte opp med en kort, brun parykk som så helt naturlig ut. En perfekt måte å prøve ut nye hårfrisyrer på, med muligheten for å ombestemme seg om man ikke liker den så godt likevel.

MinMote.no - Norges største moteside

Divaer med parykk

Jennifer Lopez er en av stjernene som alltid ser nydelig ut på håret. Men visste du at hun har en hel samling med parykker? Divaen har faktisk så mange eksklusive parykker at hun har et eget rom for dem i huset sitt. De siste ukene har Jennifer Lopez blitt sett med en ny frisyre med pannelugg, men egentlig er dette bare månedens favorittparykk.

Om du vil teste løshår selv, finner du en guide til flere gode nettbutikker her!

Andre stjerner som man ikke skulle tro brukte parykk, er Beyonce Knowles og Tyra Banks, som begge til stadighet viser fram nye hårfarger og frisyrer. De bruker begge parykker av typen «lace front», som limes fast i hårefestet slik at håret ser mer naturlig ut.

MinMote.no - Norges største moteside
Følg minMote.no på Twitter!

Om du vil teste løshår selv, finner du en guide til flere gode nettbutikker her!

Publisert:

Finn mer innhold om: