Testet: Moroccanoil Oil Treatment

Mari Glans
Publisert:

Nå har endelig jeg også fått prøvd håroljen fra Moroccanoil, som har vært den store snakkisen på hårfronten det siste året. Og ja, jeg skjønner hvorfor den har blitt en favoritt blant så mange. Den gjør håret mykt, skinnende og demper brusete hår i tuppene. Konsistensen til denne oljen er ganske tykk, og den gir en helt annen følelse enn de typiske silikonserumene.

Jeg var ekstra spent på å prøve den siden jeg har typisk fint, nordisk hår, men jeg synes ikke at den gjorde håret fett eller tungt i det hele tatt. Her gjelder det jo også å bruke oljen i lengdene av håret og ikke i røttene. Oljen er også veldig drøy i bruk, man skal fordele en liten dråpe av den i håret mens det fortsatt er fuktig. Jeg har også brukt bittelitt av den i tuppene i tørt hår, og det fungerte fint det også.

Det eneste som skuffer meg er ingrediensene. Arganolje er bare nummer fem på listen, med diverse siloksaner (cyclopentasiloxane) og silikoner foran. Vet at man får kjøpt helt ren arganolje på helsekostbutikker og lignende, så jeg tenker å prøve det også etter hvert. Er det noen av dere som har prøvd det forresten?

Publisert:

Finn mer innhold om: